resorts, hoteller og guesthouses

Nedenfor har vi samlet en masse lækre hoteller på tværs af vores rejsemål, så du kan lade dig inspirere til din næste drømmerejse.

 
 
 

 

Indien

 

Oberoi Amarvilas

Oberoi Amarvilas ligger i en fredelig oase i Agra med en afstand på kun 600 meter fra Taj Mahal. Her har du mulighed for at få et af de øverste værelser med stor balkon og udsigt til det ikoniske mausoleum. Hotellet blevet af rejsemagasinet Travel + Leisure i 2018 kåret til Indiens bedste hotel.

Oberoi Udaivilas

Midt i Nordindiens smukke ørkenstat Rajasthan finder du det majestætiske Oberoi Udaivilas. Hotellet ligger i fredelige omgivelser med udsigt til glitrende vand og grønne arealer. Hotellets indiske arkitektur er inspireret af Rajasthans øvrige paladser og opført på 200 år gamle jagtmarker.

Rejselyst.png
 
 

 

Maldiverne

 

Kuramathi Maldives

Kuramathi er med sin længde på 1800 meter relativ stor sammenlignet med andre maldiviske øer. Her er over 300 villaer fordelt på intet mindre end 11 forskellige værelseskategorier, 12 restauranter og et meget bredt udvalg af aktiviteter.

Maafushivaru

Maafushivaru byder på ren afslapning, og øens størrelse betyder, at her er meget fred og ro. Faktisk kan man få fornemmelsen af at være de eneste gæster på øen. Og er det ikke præcis den følelse, du ønsker at have på Maldiverne?

GILI LANKANFUSHI

Glæd dig til dit livs bounty-oplevelse med gourmetmad, kæmpevillaer med egen butler og kompromisløs luksus i en afslappet, uprætentiøs og bæredygtig indpakning.

 
 

Thoddoo Island

Oplev Maldiverne fra et lokalt perspektiv, spis maldivisk mad, mød den venlige lokalbefolkning og få et indblik i, hvordan hverdagen udspiller sig for de cirka 1500 indbyggere. Vil du dase på den kridhvide standstrand på øen, hvor du ankommer som gæst og forlader som ven? Så bør du besøge Thoddoo Island, som er vores suverænt mest solgte destination!

SONEVA FUSHI

På det UNESCO-fredede Soneva Fushi kan du se frem til kæmpevillaer, enestående gastronomi, kompromisløs snorkling og dykning samt ultimativ barfodsluksus med alt, hvad hjertet begærer – og meget mere til. Glæd dig til en oplevelse ud over det sædvanlige på den charmerende jungleø, hvor overdådighed, bæredygtighed og slow-life er nøgleord.

Angsana Velavaru

Efter en smuk tur med vandfly over de blå laguner ankommer du til Angsana Velavaru, som indbyder til verdensklasse snorkling, masser af aktiviteter og ren afslapning.

Glæd dig til store strandbungalows og fritstående villaer midt i havet med privat infinity-pool, hvor selv den mest kræsne livsnyder kan få sine bountydrømme indfriet.

 
 
 

Kanuhura

Velkommen til Kanuhura, der efter en større renovering i 2016 nu er genåbnet og klar til at modtage gæster. Glæd dig til bare fødder, kulinariske oplevelser og lækre bungalows, hvor bæredygtige naturmaterialer og sans for detaljen er nøgleord. 

Fushifaru

I 2017 slog Fushifaru dørene op til et splinternyt og eksklusivt resort beliggende i Lhaviyani-atollen. Fushifaru er afslappet og gennemført luksus med lækre strandvillaer, hyggelig atmosfære, god value for money og én af de bedste infinity-pools, vi nogensinde har set.

Soneva jani

Kan du forestille dig en ferie, hvor hele hotellet er opført midt i en lagune, hvor den mindste villa er en 2-etagers water villa på 411 m2 med egen pool og vandrutschebane, hvor du frit kan besøge fire ubeboede øer, og hvor er stort biograflærred er placeret over havet? Sådan er Soneva Jani! Velkommen til Soneva-kædens seneste skud på stammen, der tager pusten fra selv den mest kræsne feinschmecker!

 
 

 

Sri Lanka

 

Taru Villas – The Muse

Bo på Taru Villas – The Muse, som er et lille hotel i naturskønne omgivelser med venligt og imødekommende personale, udsøgt rice and curry og direkte adgang til vidtstrakte sandstrande.

THE KANDY HOUSE

I en grøn oase langt fra stress og jag ligger et af Sri Lankas mest intime og stemningsfulde boutiquehoteller. Nyd de naturskønne omgivelser og lad roen sænke sig på det lille luksushotel, der tidligere fungerede som herskabshjem.

THE OTHER CORNER

Uberørt natur, træhytter og srilankansk stemning. Det er al enkelthed, hvad du kan se frem til under dit ophold på The Other Corner.

 
 

 

Seychellerne

 

Chalets Cote Mer

I en fredeligt bugt på østsiden af Seychellernes næststørste ø, Praslin, ligger Chalets Cote Mer. Glæd dig til ægte kreolsk stemning på det lille hotel, hvor du kan nyde udsigten over Baie Sainte Anne fra dit værelse

Bliss Boutique Hotel

På den nordlige spids af øen Mahé beliggende i en isoleret og fredfyldt krog finder du Bliss Boutique Hotel, der med sin uovertrufne beliggenhed og kun 21 værelser er indbegrebet af intimitet og afslappethed.

Le Repaire Boutique Hotel

Glæd dig til et ophold på Le Repaire Boutique Hotel, hvor hyggelig atmosfære, lækre værelser og god mad venter på dig. Hotellet ligger helt ud til stranden med udsigt til naboøen, Praslin.

 
 

 

Tyrkiet

 

Kelebek cave hotel

Midt i den lille by, Göreme, ligget ét af Kappadokiens ældste og samtidig mest ikoniske hoteller. Alle hotelværelser er indhugget i klippesten med en finurlig indretning og interiør af tyrkiske, håndlavede møbler.

Museum hotel

Museum Hotel er et af Tyrkiets suverænt bedste og mest unikke hoteller. Glæd dig til et ophold, hvor historisk stemning, underjordiske suiter, madoplevelser og ansvarlig luksus går op i en højere enhed.

Skærmbillede 2018-10-30 kl. 18.54.08.png
 
 

 

Oman

 

Anantara Al Baleed Resort

Vekommen til det suverænt bedste hotel i det sydlige Oman! Tæt på byen Salalah finder du det stilfulde og elegante Anantara Al Baleed Resort. Glæd dig til badeferie i fredfyldte omgivelser.

Arabian Oryx Camp

Arabian Orx Camp er en permanent teltlejr midt i det golde ørkenlandskab. Glæd dig til stjerneklare nætter, ubeskrivelig ro og ræs i 4WD gennem sanddynerne.

Anantara Al Jabal Al Akhdar

Har du nogensinde boet på et luksushotel i 2000 meters højde? I 2016 slog den prominente Anantara-kæde dørene op til det højest beliggende 5-stjernede hotel i hele Mellemøsten.