Cart 0
 

resorts, hoteller og guesthouses

Nedenfor finder du et udvalg af resorts, hoteller og guesthouses på tværs af vores destinationer, så du nemt kan lade dig inspirere til din næste drømmerejse.

 
 
 

 

INDIEN

 

Oberoi Amarvilas

Det 5-stjernede Oberoi Amarvilas ligger i en fredelig oase i byen Agra med en afstand på kun 600 meter fra Taj Mahal. Fra værelset, der har stor balkon har du udsigt til det ikoniske mausoleum. Hotellet er af rejsemagasinet Travel + Leisure i 2018 blevet kåret til Indiens bedste hotel.

Oberoi Udaivilas

Midt i Nordindiens smukke ørkenstat Rajasthan finder du det majestætiske Oberoi Udaivilas. Hotellet ligger i fredelige omgivelser med udsigt til Pichola-søens glitrende vand, grønne arealer og frodige haver. Hotellets indiske arkitektur er inspireret af Rajasthans øvrige paladser og opført på 200 år gamle jagtmarker.

Rejselyst.png
 

INDONESIEN

 

sandat glamping ubud

Bali er kendt for sine frodige og junglelignende omgivelser. Det er ingen undtagelse, når du besøger Sandat Glamping Ubud. Hotellet, der består af fem luksustelte med egen pool og tre bungalows med fælles pool, er lavet i et miks af moderne design og antik, som harmonerer med den botaniske have, der omgiver hotellet.

THE CHEDI TANAH GAJAH

Omringet af bølgende bakker, rismarker og palmer finder du hotellet The Chedi Tanah Gajah. Et interessant miks af det balinesiske, det antikke og det moderne tilføjer en unik og stilfuld karakter til hotellet, der oprindeligt blev bygget som familieejendom for den indonesiske arkitekt og kunstsamler, Hendra Hadiprana.

Nihi sumba

Det er ikke let at komme til Nihi Sumba, men langt sværere at forlade, når først du har oplevet personalets varme smil, naturen og kulturen, villaerne, Sumba Foundation og den nære relation mellem hotellet og lokalsamfundet. Se frem til indtryksrige kulturoplevelser og eventyr i samspil med afslappet luksus.

 
 

 

MALDIVERNE

 

Kuramathi Maldives

Kuramathi er med sin længde på 1800 meter relativ stor sammenlignet med andre maldiviske øer. Her er over 300 villaer fordelt på intet mindre end 11 forskellige værelseskategorier, 12 restauranter og et meget bredt udvalg af aktiviteter.

Maafushivaru

Maafushivaru byder på ren afslapning, og øens lille størrelse betyder, at der er fred og ro. Fornemmelsen af at være de eneste gæster fås nemt her. Og er det ikke præcis den følelse, du ønsker at have på Maldiverne?

GILI LANKANFUSHI

Resortet med Maldivernes mest blå lagune ligger på den private ø, Lankanfushi. Du kan roligt glæde dig til dit livs bounty-oplevelse med gourmetmad, kæmpevillaer med egen butler og kompromisløs luksus i en afslappet, uprætentiøs og bæredygtig indpakning.

 
 

Thoddoo Island

Oplev Maldiverne fra et lokalt perspektiv, spis maldivisk mad, mød den venlige lokalbefolkning og få et indblik i, hvordan hverdagen udspiller sig for de cirka 1500 indbyggere.

SONEVA FUSHI

På det UNESCO-fredede Soneva Fushi får du kæmpevillaer, enestående gastronomi, kompromisløs snorkling og dykning samt ultimativ barfodsluksus med alt, hvad hjertet begærer – og meget mere til.

Angsana Velavaru

Efter en smuk tur med vandfly over de blå laguner ankommer du til Angsana Velavaru, som indbyder til verdensklasse snorkling, masser af aktiviteter og ren afslapning.

 
 
 

Kanuhura

Velkommen til den luksuriøse oase, Kanuhura, hvor bare fødder i det bløde sand, kulinariske oplevelser, lækre bungalows, bæredygtige naturmaterialer og sans for detaljen er nøgleord. 

Fushifaru

I 2017 slog Fushifaru dørene op til et splinternyt og eksklusivt resort beliggende i Lhaviyani-atollen. Fushifaru er gennemført luksus med lækre strandvillaer, afslappet atmosfære og én af Maldivernes bedste infinity-pools.

Soneva jani

Forestil dig en ferie, hvor hele hotellet er opført midt i en lagune, hvor den mindste villa er en 2-etagers water villa på 411 m2 med egen pool og vandrutschebane, hvor du frit kan besøge fire ubeboede øer, og hvor et stort biograflærred er placeret over havet? Sådan er Soneva Jani!

 
 

 

OMAN

 

Anantara Al Baleed Resort

Velkommen til det bedste hotel i det sydlige Oman! Tæt på byen Salalah finder du det stilfulde og elegante Anantara Al Baleed Resort, som danner de perfekte rammer for badeferie i fredfyldte omgivelser.

Arabian Oryx Camp

Arabian Oryx Camp er en permanent teltlejr midt i det golde ørkenlandskab. Hvis du er til stjerneklare nætter, ubeskrivelig ro og ræs i en 4WD gennem sanddynerne, så er det her dit næste feriemål.

Anantara Al Jabal Al Akhdar

I 2016 slog den prominente Anantara-kæde dørene op til det højest beliggende 5-sjernede hotel i hele Mellemøsten. På Anantara Al Jabal Al Akhdar finder du elegante værelser med smukt design i arabisk byggestil, gastronomiske oplevelser, overvældende naturscenarier og adrenalinprægede oplevelser.

 
 

 

SEYCHELLERNE

 

Chalets Cote Mer

I en fredeligt bugt på østsiden af Seychellernes næststørste ø, Praslin, ligger Chalets Cote Mer. Glæd dig til ægte kreolsk stemning på det lille hotel, hvor du kan nyde udsigten over Baie Sainte Anne fra dit værelse

Bliss Boutique Hotel

På den nordlige spids af øen Mahé beliggende i en isoleret og fredfyldt krog finder du Bliss Boutique Hotel, der med sin uovertrufne beliggenhed og kun 21 værelser er indbegrebet af intimitet og afslappethed.

Le Repaire Boutique Hotel

Glæd dig til et ophold på Le Repaire Boutique Hotel, hvor hyggelig atmosfære, lækre værelser og god mad venter på dig. Hotellet ligger helt ud til stranden med udsigt til naboøen, Praslin.

 
 

 

SRI LANKA

 

Taru Villas – The Muse

På Sri Lankas vestkyst finder du Taru Villas – The Muse, som er et lille hotel i naturskønne omgivelser med venligt og imødekommende personale, udsøgt rice and curry og direkte adgang til vidtstrakte sandstrande. Nyd ferieroen og den varme atmosfære.

THE KANDY HOUSE

I en grøn oase langt fra stress og jag ligger et af Sri Lankas mest intime og stemningsfulde boutiquehoteller. Nyd de naturskønne omgivelser og lad roen sænke sig på det lille luksushotel, der tidligere fungerede som herskabshjem.

SANTANI WELLNESS RESORT

Få resorts i verden kan matche omgivelserne på Santani Wellness Resort, hvor 20 lækre hytter i minimalistisk stil stikker ud fra bjerget og forkæler dig med en udsigt til 190.000 m2 tropisk junglelandskab. Velkommen til Sri Lankas wellnesshotel nummer 1!

 
 

 

THAILAND

 

9 Hornbills

Med en beliggenhed på én af Thailands smukkeste adresser finder du 9 Hornbills, der med privat pool, fri minibar og 24-timers butlerservice har løftet glamping-konceptet til næste niveau.

The SIam

The Siam er en frodig og eksklusiv oase i hjertet af den pulserende storby, Bangkok. Hotellet ligger tæt på byens mange seværdigheder, men samtidigt får du følelsen af at være langt fra stress og jag, når du træder ind på det yderst stilfulde hotel, hvor det gamle og historiske Thailand møder nutidens minimalisme i en unik sammensmeltning.

high season pool villa & spa

Få meter fra den hvide sandstrand med turkisblåt vand finder du ét af Siambugtens bedste 5-stjernede hoteller, High Season Pool Villa & Spa. Det rolige og miljøvenlige hotel har 41 poolvillaer, der alle ligger gemt ad små stier blandt hyggeligt og frodigt buskads. Her lander du i et stemningsfuldt, grønt og velbevaret hjørne af Thailand!

 
 

 

TYRKIET

 

Kelebek cave hotel

Midt i den lille by, Göreme, ligget ét af Kappadokiens ældste og samtidig mest ikoniske hoteller. Alle hotelværelser er indhugget i klippesten med en finurlig indretning og interiør af tyrkiske, håndlavede møbler.

Museum hotel

Museum Hotel er et af Tyrkiets suverænt bedste og mest unikke hoteller. Du kan se frem til et ophold, hvor historisk stemning, underjordiske suiter, madoplevelser og ansvarlig luksus går op i en højere enhed.

Skærmbillede 2018-10-30 kl. 18.54.08.png