The chedi tanah gajah

Omringet af bølgende bakker, rismarker og palmer finder du hotellet The Chedi Tanah Gajah. Et interessant miks af det balinesiske, det antikke og det moderne tilføjer en unik og stilfuld karakter til hotellet, der oprindeligt blev bygget som familieejendom for den indonesiske arkitekt og kunstsamler, Hendra Hadiprana. I dag er ejendommen omdannet til en rolig og luksuriøs oase med 20 villaer fordelt på intet mindre end 50.000 m2, men den hjemlige og familiære atmosfære lever her endnu!

 
 
The Chedi Club Tanah Gajah - Restaurant.jpg
 
 

 
 

DERFOR SKAL DU BESØGE
THE CHEDI TANAH GAJAH
:

1. lokalt forankret

Hendra Hadipranas børn har nu overtaget The Chedi Tanah Gajah, men intentionen om at drive hotellet i tråd med den balinesiske kultur er stadig den samme. To gange ugentligt optræder lokale med den balinesiske Kecak dans. Overalt finder du balinesisk udsmykning. Snup et kursus i indonesisk madlavning eller forkæl dig selv med den ugentlige ’Farm to Table Experience’, hvor kokken tilbereder lokale retter bestående af ingredienser fra hotellets køkkenhave. Middagen indtages naturligvis med udsigt til rismarker. Prøv også hotellets guidede morgenvandretur, der går gennem rismarker og landsbyer. Turen er gratis for alle gæster.

2. club benefits

The Chedi Tanah Gajah er langt mere end blot et sted at sove. Som gæst på hotellet får du club benefits, der bl.a. inkluderer afternoon tea og sunset cocktails hver dag, butlerservice, shuttle service til Ubud, daglig opfyldning af snacks og drikkevarer i minibaren samt laundry service. Alt sammen inkluderet i opholdet.

3. rejselyst exclusives

Når du booker dit ophold på The Chedi Tanah Gajah hos os, giver vi en tre-retters menu for 2 personer og en times balinesisk massage for 2 personer. Please enjoy!

 
 

 
 

FRA 17.950 KR. PR. PERSON VED 2 REJSENDE

Inkl. fly tur/retur, 7 overnatninger med morgenmad og transfer

 
 

 

BILLEDER