Rejselyst
 
 

Rejselyst

Hej, og velkommen til!

Jeg hedder Matti Saastamoinen Binderup, er 28 år gammel og født og opvokset i den lille nordjyske by, Fjerritslev. Jeg er uddannet jurist, bosat i Aalborg og driver til dagligt rejsebureauet med min kæreste og kompagnon, Tina Andrea Frydenlund Nielsen.

Min store passion for at rejse startede, da jeg efter gymnasiet begav mig ud på en jordomrejse på knap fem måneder. Siden da er min rejselyst kun blevet større, og i dag har jeg besøgt mere end 40 lande. Mit rejse-CV spænder fra eksotiske øgrupper som Maldiverne og Seychellerne, som jeg har en stor forkærlighed for, til meget kulturprægede lande som Indien, Cuba og Iran. I september 2018 rejste jeg på roadtrip gennem Kirgisistan og Kazakhstan. Det blev et vildt spændende møde med en del af verden, som næsten ingen danskere kender til – jeg gjorde heller ikke inden! Min holdning er, at der ikke er nogen rejseform, der er mere rigtig end andre, hvilket også afspejler sig i de lande, jeg selv har rejst i indtil nu. Det er netop diversiteten og kontrasten, der tiltaler mig, og fælles for de fleste af mine rejser er, at jeg søger væk fra de mest betrådte stier. Jeg er drevet af det eksotiske, det ukendte, af spændende kulturer og mest af alt af at inspirere andre til at få nogle af de samme fede oplevelser, som jeg selv har fået.


KONCEPT

Rejselyst afspejler i virkeligheden langt hen ad vejen mit eget rejsemønster. Vi udbyder ikke rejser til traditionelle charterferiedestinationer, men til destinationer, hvor vores gæster oplever interessante kulturer, autentiske omgivelser og bor på hoteller, som vi selv har besøgt og nøje udvalgt. Hotellerne spænder fra små, familiedrevne guesthouses med få værelser til nogle af verdens mest luksuriøse hoteller. Fællesnævneren er, at stederne i vores øjne har personlighed, et sjovt koncept eller noget andet, der giver dem et særpræg.

Vi sætter en dyd i at yde en personlig service, hvor vi lærer dig som kunde at kende. Vores passion for at rejse, dele ud af viden og opfylde din rejselyst er ekstrem, og vi går langt for at indfri dine ønsker!