Gili Lankanfushi

Resortet med Maldivernes mest blå lagune ligger på den private ø, Lankanfushi. Du kan roligt glæde dig til dit livs bounty-oplevelse med gourmetmad, kæmpevillaer med egen butler og kompromisløs luksus i en afslappet, uprætentiøs og bæredygtig indpakning.

 
 
GLM_Private Reserve_From Pool View.jpg
 
 

 
 

DERFOR SKAL DU BESØGE
GILI LANKANFUSHI:

1. I ét med naturen

”We are closer to nature” svarede personalet, da vi spurgte dem, hvad der adskiller Gili Lankanfushi fra andre resorts på Maldiverne. Og netop derfor er det ét af vores favorithoteller. Resortets villaer er alle bygget af træ og naturmaterialer. Hvad med at overnatte udendørs? Intet problem. Alle villaer har en overetage, hvor du kan sove under åben stjernehimmel. Stilen er enkel, men samtidig gennemført og spækket med detaljer, hvor intet er overladt til tilfældighederne.

2. No shoes, No news

Du er ikke mere end lige steget om bord på speedbåden, før personalet kommer rundt med en forfriskende velkomstdrink og en pose i bæredygtigt materiale med skriften ”No shoes, No news”. Vink på gensyn til dit fodtøj, som du først får brug for igen, når du forlader Gili Lankanfushi. Men hvis du skal være ærlig, kunne du så ikke godt klare en uge med fødderne i det kridhvide sand? ”No shoes, No news” filosofien afspejler den meget afslappede, usnobbede og tilbagelænede stemning på resortet.

3. Mr. Friday

Resortet er elegant, stilfuldt og luksuriøst, og serviceniveauet er i en liga for sig. Din private butler, Mr. Friday, som er opkaldt efter Robinson Crusoes trofaste ven, er tilgængelig døgnets 24 timer og sørger for, at du på intet tidspunkt kommer til at mangle noget. Mr. Friday er aldrig længere end et opkald væk og hjælper med alt fra middag i villaen til udflugter og børnepasning.

4. Prisvindende

Gili Lankanfushi har vundet adskillige priser og blev i begyndelsen af 2018 kåret som Maldivernes bedste luksusresort, ligesom resortet tilbage i 2015 blev kåret som intet mindre end verdens bedste luksusresort af Tripadvisor Traveller’s Choice. Kåringer, der begge taler for sig selv!

5. water villa

Alle villaer på Gili Lankanfushi har tre ting til fælles; de er over 200 m2, ligger på pæle over havet og har tilknyttet egen butler. Så er spørgsmålet bare, om du skal bo i en villa, som kan tilgås via gangbro, eller om du skal bo i én af resortets syv ”stand-alone” villaer, som kun kan tilgås med båd?

 
 

 
 

FRA 31.250 KR. PR. PERSON VED 2 REJSENDE

Inkl. fly tur/retur, 7 overnatninger med halvpension og speedbådstransfer

 
 

 

BILLEDER