Cart 0
 

INDONESIEN

 
niklas-weiss--2WlTWZLnRc-unsplash.jpg
 
 

REJSER TIL INDONESIEN

Oplev Indonesien, der udgøres af mere end 13.000 øer, 255 mio. indbyggere og byder på en verden af oplevelser i smukke, betagende, og utæmmede omgivelser. Indonesien skaber rammerne for et rejseeventyr med regnskove og rismarker, vulkaner, surfing, dykning og snorkling mellem farverige koraller samt fjerne øer med fascinerende lokalkulturer, der føles som at rejse flere hundrede år tilbage i tiden.

 

ALSIDIGE OPLEVELSER

Indonesien er verdens fjerde mest folkerige land og byder på forskelligartede rejseoplevelser. På en rejse til det millionbefolkede land, der samtidigt er verdens største øgruppe, er det oplagt at besøge flere steder på samme rejse. Bali er Indonesiens eneste buddiske ø og har i mange år budt turister velkommen. Øen, der er lidt mindre end Sjælland, er spækket med oplevelser og er med god grund kendt som sansernes ø. Her finder du alt fra livlige byer, stemningsfuldt bar -og cafeliv, templer, store vulkankomplekser, vandfald, sandstrande, grønne rismarker, dyreliv og botaniske haver. Er du til endnu mere adventure, bør du rette blikket mod øen Sumba, som kun ligger en times flyvning fra Bali. Her kan du se frem til uberørt natur samt en ægte, unik og særlig kultur, du kun finder på Sumba.  
 
 
 

 
 

REJSEFORSLAG

 
 

 
 

UDVALGTE HOTELLER

 
 

SANDAT GLAMPING UBUD

Bali er kendt for sine frodige og junglelignende omgivelser. Det er ingen undtagelse, når du besøger Sandat Glamping Ubud. Hotellet, der består af fem luksustelte med egen pool og tre bungalows med fælles pool, er lavet i et miks af moderne design og antik, som harmonerer med den botaniske have, der omgiver hotellet.

 
 
 

THE CHEDI TANAH GAJAH

Omringet af bølgende bakker, rismarker og palmer finder du hotellet The Chedi Tanah Gajah. Et interessant miks af det balinesiske, det antikke og det moderne tilføjer en unik og stilfuld karakter til hotellet, der oprindeligt blev bygget som familieejendom for den indonesiske arkitekt og kunstsamler, Hendra Hadiprana.

 
 
 

nihi sumba

Det er ikke let at komme til Nihi Sumba, men langt sværere at forlade, når først du har oplevet personalets varme smil, naturen og kulturen, villaerne, Sumba Foundation og den nære relation mellem hotellet og lokalsamfundet. Se frem til indtryksrige kulturoplevelser og eventyr i samspil med afslappet luksus.

 
 

 
006-translator.png

sprog

Bahasa

007-passport-card.png

visum

Nej

001-sun.png

Klima

20-35 grader

003-capitol-building.png

Hovedstad

Jakarta

004-group.png

indbyggere

+255 mio

 
010-pray.png

Religion

Islam & Hinduisme

002-clock.png

tidsforskel

Sommertid +6 timer, Vintertid +7 timer

008-line-chart.png

kontinent

Asien

002-money.png

Valuta

Indonesiske Rupiah

005-worker-of-construction-working-with-a-shovel-beside-material-pile.png

Beskæftigelse

Turisme & landbrug