Cart 0
 

LAOS

 
Laos topbillede.jpg
 
 

REJSER TIL LAOS

Landet uden kystlinje, Asiens glemte land – kært barn har mange navne. Laos ligger gemt mellem Thailand, Kina, Myanmar, Vietnam og Cambodia og vil i stigende grad vil byde mange rejsende velkommen i fremtiden. Når du rejser til Laos, vil du opleve et pænt, rent, og uberørt land. Landet er indbegrebet af roligt tempo, smukke seværdigheder, kultur, historie og gæstfrihed. Laos er en perfekt rejsedestination til dig, der er rejselysten og gerne vil opleve et naturskønt og mindre besøgt hjørne af Sydøstasien.

 

Luang Prabang

Intet besøg i Laos uden et ophold i charmerende Luang Prabang. Byen summer af lokalt liv, stemning og glade smil. Byen er en oplagt base, hvor du finder smukke hoteller, dejlig mad og masser af udflugtsmuligheder. Gå på opdagelse i de hyggelige gader og nyd en middag på én af de skønne restauranter, der ligger langs Mekong River. Tag på madlavningskursus, hvor du om morgenen besøger det lokale grøntmarked, inden du lærer at lave laotiske retter. Kuang Si-vandfaldet er også et must see.  

Mekong River

Floden udspringer i Tibet og er mere end 4000 kilometer lang. Den går gennem Laos, Thailand, Burma, Cambodja, Kina og Vietnam. Sejl på Mekong River, mens solen går ned i bjergene eller tag på den 10-timer lange, men rolige sejltur opad floden, hvor du står af i byen Pakbeng. Overnat et par dage, besøg landsbyer og fortsæt efterfølgende op ad floden til Thailand, hvor rejsen ind i et nyt land kan begynde.  
 
 

 
 

UDVALGTE HOTELLER

 
 

Kelebek Cave Hotel

Kelebek Cave Hotel ligger midt i Göreme, som er Kappadokiens største by. Her finder du mange forskellige spisesteder og aktiviteter, og byen er ikke større, end at man kan komme rundt til fods.

Få minutters gang fra hotellet ligger søsterhotellet, Sultan Cave Suites. Fra terrassen finder du udsigten, der muligvis er områdets mest fotograferede af sin slags. Se solen gå ned og få feriens bedste billede, inden du kaster dig over lokale specialiteter i restauranten Seten Anatolian Restaurant, som med god grund er byens mest besøgte. Husk at bestille bord på forhånd.

 
 
 

Museum Hotel

Museum Hotel er et af Tyrkiets suverænt bedste og mest unikke hoteller. Glæd dig til et ophold, hvor historisk stemning, underjordiske suiter, madoplevelser og ansvarlig luksus går op i en højere enhed.

”Unique” er hotellets korte, men meget rammende motto. Her er kun 30 værelser, som alle oprindeligt har været beboede klippehuler. Ingen af værelserne er dog ens. De er forskellige i størrelse, udformning og indretning – og unikke på hver sin måde.

 
 

 
006-translator.png

sprog

Lao

007-passport-card.png

visum

Ja

001-sun.png

Klima

10-40 grader

003-capitol-building.png

Hovedstad

Vientiane

004-group.png

indbyggere

+6 mio.

 
010-pray.png

Religion

Buddhisme

002-clock.png

tidsforskel

Sommertid +5 timer, Vintertid +6 timer

001-worldwide.png

kontinent

Asien

002-money.png

valuta

Lao Kip

005-worker-of-construction-working-with-a-shovel-beside-material-pile.png

Beskæftigelse

Landbrug, industri & turisme