Bliss Boutique Hotel

På den nordlige spids af øen Mahé beliggende i en isoleret og fredfyldt krog finder du Bliss Boutique Hotel, der med sin uovertrufne beliggenhed og kun 21 værelser er indbegrebet af intimitet og afslappethed.

 
 
sjnshrwg.jpeg
 
 

 
 

DERFOR SKAL DU BESØGE
BLISS BOUTIQUE HOTEL:

1. Uberørte omgivelser

Der er mange rosende ord at sige om Bliss Boutique Hotel, men især på ét punkt scorer hotellet topkarakter; beliggenhed, beliggenhed og så beliggenhed. Hotellet ligger helt ud til kysten ved Glacis placeret på sin egen lille private strand. Hotellet er opført i træ og naturmaterialer og minder mest af alt om et klassisk badehotel. Facaden er mærket af vind og vejr, og hotellet er opført ud fra filosofien ”less is more”. Alligevel er det både lækkert, stilfuldt og 110 % gennemført. De fleste værelser ligger ud til swimmingpoolen mellem tropisk vegetation, mens enkelte værelser ligger helt ud til stranden.

2. Barfodsrestaurant med havsigt

Glæd dig til lækker mad, mens du sidder med bare fødder i sandet i restauranten, BAREFOOT, og nyder én af Seychellernes bedste udsigter over Det Indiske Ocean. Hver aften tryller kokkene kreolske specialiteter frem. En oplevelse som du ikke må gå glip af!

3. Ideel afslutningen på ø-hoppet

Bliss Boutique Hotel ligger blot 30 minutters kørsel fra den internationale lufthavn og er derfor et helt ideelt sted at starte eller afslutte din ferie på Seychellerne. Skal ferien være rendyrket afslapning, hvor du hverken skal skifte ø eller hotel? Også her er Bliss Boutique Hotel et stensikkert valg!

 
 

 

FRA 13.000 KR. PR. PERSON VED 2 REJSENDE

Inkl. fly tur/retur, 7 overnatninger med morgenmad og transfer

 

 

BILLEDER