Cart 0
 

thailand

 
10531_Soneva Kiri Resort - North Beach.jpg
 
 

REJSER TIL THAILAND

Rejs til Thailand, der i mange år har været en favoritdestination for hele verden – og med ganske god grund. Smilets Land er hjemsted for smukke buddhistiske templer, naturoplevelser, regnskove, fantastiske øer med badevenlige strande, markeder, shopping og ikke mindst den pulserende hovedstad, Bangkok. Gæstfriheden er stor, og du vil mærke de varme smil, så snart du lander.

 

ØHOP I THAILAND

Thailand er fyldt med øer, og selvom landet hvert år modtager mange turister, er der en tendens til, at størstedelen søger mod de samme områder. Heldigvis, for det betyder, at du stadig kan opleve skønne og uspolerede øer med palmer, hvide sandstrande, meget få hoteller og vaskeægte slow-life-stemning. Hos Rejselyst har vi besøgt adskillelige øer og et utal af hoteller. Vi har udvalgt de bedste og kan derfor finde den perfekte løsning, hvad enten du er på udkig efter par -eller bryllupsrejse, en større familierejse for flere generationer eller noget helt tredje.  

DET VERDENSKENDTE KØKKEN

Når du først har smagt maden i Thailand, vil du forstå, hvorfor mange kalder det thailandske køkken vanedannende. Maden er krydret og baseret på friske og lokale råvarer. Smag på de mange forskellige og kendte thai-retter, der tager smagsløgene på en rejse i sig selv.  
 
 

 
 

REJSEFORSLAG

 
 

 
 

UDVALGTE HOTELLER

 
 

9 Hornbills

Med en beliggenhed på én af Thailands smukkeste adresser finder du 9 Hornbills, der med privat pool, fri minibar og 24-timers butlerservice har løftet glamping-konceptet til næste niveau.

 
 
 

The Siam

The Siam er en frodig og eksklusiv oase i hjertet af den pulserende storby, Bangkok. Hotellet ligger tæt på byens mange seværdigheder, men samtidigt får du følelsen af at være langt fra stress og jag, når du træder ind på det yderst stilfulde hotel, hvor det gamle og historiske Thailand møder nutidens minimalisme i en unik sammensmeltning.

 
 
 

High Season Pool Villa & Spa

Få meter fra den hvide sandstrand med turkisblåt vand finder du ét af Siambugtens bedste 5-stjernede hoteller, High Season Pool Villa & Spa. Det rolige og miljøvenlige hotel har 41 poolvillaer, der alle ligger gemt ad små stier blandt hyggeligt og frodigt buskads. Her lander du i et stemningsfuldt, grønt og velbevaret hjørne af Thailand!

 
 

 
006-translator.png

sprog

Thai og engelsk

007-passport-card.png

visum

Nej

001-sun.png

Klima

25-35 grader

003-capitol-building.png

Hovedstad

Bangkok

004-group.png

indbyggere

+69.000.000

 
010-pray.png

Religion

Buddhisme

002-clock.png

tidsforskel

Sommertid +5 timer, Vintertid +6 timer

008-line-chart.png

kontinent

Asien

002-money.png

Valuta

Thailandske Baht

005-worker-of-construction-working-with-a-shovel-beside-material-pile.png

Beskæftigelse

Fiskeri, landbrug, industri og turisme