Le Repaire Boutique Hotel

Glæd dig til et ophold på Le Repaire Boutique Hotel, hvor hyggelig atmosfære, rummelige værelser og god mad venter på dig. Hotellet ligger helt ud til stranden med udsigt til naboøen, Praslin.

 
 
1-Cy_0gA.jpg
 
 

 
 

DERFOR SKAL DU BESØGE
LE REPAIRE BOUTIQUE HOTEL:

1. Havudsigt

Det lille boutiquehotel ligger som et af de eneste på La Digue helt ud til havet. Bevares, strandene kan selvfølgelig nås på gåben eller cykel, uanset hvor du bor, men det ér da fedt at bo helt ud til stranden, ikke? Hotellet har en lille pool og serverer dagligt friske cocktails mellem kl. 17.00 og 18.30, som du kan sidde i sandet og nyde til synet af solen, der på blændende vis går ned i Det Indiske Ocean.

2. I hjertet af La Digue

Hotellet ligger centralt, og der er gåafstand til den lille by, La Passe, hvor du finder et bredt udvalg af restauranter og finurlige butikker. Få minutter på cykel fra hotellet begynder nationalparken, L’Union Estate, som er en skøn cykeltur gennem kokos –og vaniljeplantager, hvor du ender ved den famøse Anse Source d’Argent, der ifølge flere rejsemagasiner adskillelige gange er kåret til verdens bedste strand.

Hotellet udlejer cykler, så du kan udforske øen – i dit helt eget tempo.

3. Italiensk mad i topklasse

På hotellet finder du en af øens bedste restauranter. Her tilbereder kokkene italienske specialiteter med et kreolsk tvist, og menukortet har noget for hele familien. Husk at booke bord på forhånd, særligt hvis du vil indtage din aftensmad på den udendørs terrasse til lyden af havets brusen.

 
 

 

FRA 14.500 KR. PR. PERSON VED 2 REJSENDE

Inkl. fly tur/retur, 7 overnatninger med morgenmad, færgetransport og transfer

 

 

BILLEDER