Cart 0
 

Seychellerne

 
Seychellerne billede.jpg
 
 

REJSER TIL SEYCHELLERNE

Lad din rejse gå til Seychellerne, som er et eksotisk og uberørt bountyland midt i Det Indiske Ocean. Her kan du se frem til unikke naturoplevelser, cykel –og vandreture i idylliske omgivelser, enestående dyreliv og tilbagelænede afslapningsdage. Glæd dig til landet, der år efter år bliver kåret til at have flere af verdens bedste strande!

 

TRE ØER - ÈN REJSE

Hos Rejselyst kan vi sammensætte din rejse til Seychellerne, så du besøger flere forskellige øer på samme rejse. Mahé er Seychellernes største ø og er også den ø, lufthavnen ligger på. Øen Praslin er et naturmekka med øde strande og frodig natur. La Digue er den lille ø med masser af charme og tilbagelænet atmosfære, som alle falder pladask for. Øerne er alsidige og besøgsværdige på hver sin måde. Afstanden mellem øerne er relativ kort, så du slipper for at bruge dine feriedage på lange transporttider.  

NATUR, NATUR OG ATTER NATUR

Naturen på Seychellerne er enestående og uden tvivl landets varemærke. Det er heller ikke uden grund, at Seychellernes strande adskillelige gange er kåret som værende blandt verdens bedste. Samspillet mellem de kridhvide sandstrande, dramatiske klippeformationer og frodige bjerge skaber naturscenerier, som du ikke finder andre steder. Men det er ikke kun de skønne badestrande, der fascinerer. Seychellernes isolerede beliggenhed cirka 1.600 kilometer fra det afrikanske fastland betyder, at specielle arter af planter og dyr har kunne overleve her. Du finder eksempelvis den op til 250 kg tunge Aldabra kæmpeskildpadde, der – udover på Galapagos – lever frit på Seychellerne som det eneste sted i verden. Besøg også nationalparkerne og se de store numseformerede dobbeltkokosnødder, Coco De Mer, der ikke findes andre steder. Den frodige og kuperede natur indbyder til vandre –og cykelture, og rammerne for dykning, snorkling og andre vandsportsaktiviteter er i top.  

AFDÆMPET TURISME

Seychellerne har restriktioner på antallet af turister, og hotellerne må ikke være højere end palmerne. Så enkelt er det. Og heldigvis, for det er netop noget af det, der er med til at gøre Seychellerne så unik og uspoleret. Alle villaer og hoteller er bygget med respekt for og i harmoni med den naturen, og hvis et hotel er det mindste til skade for omgivelserne, får det ikke lov til at blive opført.  

Seychellerne med Rejselyst

Selvom Seychellerne er kendt for turisme i den mere eksklusive ende, så spænder overnatningsmulighederne vidt. Lige fra små, familiedrevne guesthouses til nogle af verdens mest luksuriøse hoteller. Hos Rejselyst vægter vi hoteloplevelserne højt, og vi har nøje udvalgt de bedste og mest særprægede hoteller i forskellige prisklasser. Hvordan kunne du tænke dig at bo? Skal du på øhop, eller foretrækker du at blive på den samme ø? Hvilken ø er bedst med børn, og hvilke strande egner sig bedst til badning? Vi har rygsækken fuld af inspiration og erfaring med rejser til Seychellerne, og vi er klar til at hjælpe dig.  
 
 

 
 

REJSEFORSLAG

 
 
 

 
 

UDVALGTE HOTELLER

 
 

Le Repaire Boutique Hotel

Glæd dig til et ophold på Le Repaire Boutique Hotel, hvor hyggelig atmosfære, lækre værelser og god mad venter på dig. Hotellet ligger helt ud til stranden med udsigt til naboøen, Praslin.

 
 
 

Bliss Boutique Hotel

På den nordlige spids af øen Mahé beliggende i en isoleret og fredfyldt krog finder du Bliss Boutique Hotel, der med sin uovertrufne beliggenhed og kun 21 værelser er indbegrebet af intimitet og afslappethed.

 
 
 

Chalets Cote Mer

I en fredeligt bugt på østsiden af Seychellernes næststørste ø, Praslin, ligger Chalets Cote Mer. Glæd dig til ægte kreolsk stemning på det lille hotel, hvor du kan nyde udsigten over Baie Sainte Anne fra dit værelse.

 
 

 
006-translator.png

sprog

Kreolsk, engelsk & fransk

007-passport-card.png

visum

Nej

001-sun.png

Klima

27-32 grader

003-capitol-building.png

Hovedstad

Victoria

004-group.png

indbyggere

+95.000

 
010-pray.png

Religion

Katolikker

002-clock.png

tidsforskel

Sommetid +2 timer, Vintertid +3 timer

001-worldwide.png

kontinent

Afrika

002-money.png

Valuta

Seychelliske Rupees

005-worker-of-construction-working-with-a-shovel-beside-material-pile.png

Beskæftigelse

Industri & turisme