8 gode grunde til at bruge Rejselyst

capturing-the-human-heart-TrhLCn1abMU-unsplash.jpg

Der er mange grunde til at bruge et rejsebureau, når du skal ud at rejse. Ekstra sikkerhed, hvis noget skulle gå galt, ekspertise og tidsbesparelse er blot nogle af dine fordele. Læs med her og find ud af, hvad det giver dig af gode kort på hånden, når du booker din rejse hos os.

1. Vi er ansvarlige

Når du køber en pakkerejse hos Rejselyst, overlader du ansvaret til os. Det betyder, at vi er ansvarlige for rejsens gennemførelse. Som kunde er du beskyttet af pakkerejseloven, som stiller sikkerhed for dig som rejsende. Du er under vores vinger, og hvis noget går galt, hjælper vi dig.

Et eksempel kan være, at du er på ferie på Maldiverne eller Seychellerne. Dit fly hjem afgår om aftenen, men al transport (indenrigsfly/vandfly og speedbåde/færger) er aflyst på grund af dårligt vejr. I sådan et tilfælde ender du med ikke at nå flyet hjem, fordi du ikke kan komme i lufthavnen. Hvis du selv har booket fly og hotel separat, må du selv bestille og betale en ny flybillet. Har du derimod booket en pakkerejse hos os, er vi ansvarlige for at få dig hjem med en anden flyafgang - uden beregning for dig.

Man kan med andre ord sige, at det er en slags “ekstra forsikring”, når du booker en pakkerejse hos os.

2. Vi har selv besøgt vores hoteller

Destinationerne og hotellerne på hjemmesiden har vi selv besøgt. Det gør vi altid, inden vi sender dig afsted, fordi vi ønsker at sikre os, at stederne lever op til vores, men især dine forventninger. Serverer de alkohol på hotellet? Er der ekstrasenge til børnene? Er hotellets strand badevenlig? Alt sammen noget, der kan være svært at gennemskue på de online bookingplatforme. Vi kender stederne og kan rådgive om dem, så du undgår skuffelser.

3. Vi forhandler gode priser og fordele

Vidste ud, at en ny undersøgelse foretaget af Dansk Rejsebureau Forening viser, at vi som rejsebureau i 3 ud af 4 tilfælde er billigere end gør-det-selv-ferier? Det er en sejlivet myte, at rejsebureauer altid er en dyrere løsning. Vores samarbejde og antal af bookinger på de enkelte hoteller betyder, at vi som rejsebureau har fordelagtige aftaler med vores samarbejdspartnere. Som kunde hos Rejselyst kan du naturligvis drage nytte af disse fordele. Gennem os kan du på udvalgte hoteller bo 7 nætter, men kun betale for 5. Udover at tilbyde en attraktiv pris kan vi også inkludere noget ekstra i dit ophold. Det kan eksempelvis være udflugter, middage, massagebehandlinger eller lignende - for free.

4. Vi yder personlig rådgivning

Vi vægter personlig og nærværende rådgivning højt. Vores rejser er skræddersyet til lige præcis dig. Ikke din nabo eller din kollega, men dig. Hos Rejselyst har du altså mulighed for at prøve noget, som alle andre ikke har prøvet. Vi kan til hver en tid lave en rejse til dig, ændre i rejseforlaget, tilføje flere eller andre aktiviteter, hoteller eller andet, så det matcher dine ønsker.

Når du sender en henvendelse via vores hjemmeside eller på anden måde kontakter os, giver vi dig altid et opkald, inden vi laver et rejsetilbud. Det gør vi for at sikre, at vi ved, hvad du forventer af rejsen. Der er eksempelvis stor forskel på, om det skal være ultimativ afslapning i to uger, hiking hver dag eller et miks heraf. Vi tror på, at den bedste løsning fås gennem gensidig kommunikation mellem dig og os. Vores dybdegående kendskab til vores produkter og en samtale med dig om dine ønsker og forventninger giver de allerbedste forudsætninger for at lave dit livs bedste rejse.

Vi har talt med flere kunder, der har drømt om en rejse til Maldiverne. “En rejse med kridhvide strande og lækkert vand kombineret med aktiviteter som cykling og vandreture”. Da det højeste punkt på Maldiverne er 2 meter over havets overflade, er der ikke mange cykel -eller vandreruter at finde. Er du på udkig efter en løsning som den, imødekommer Sri Lanka eller Seychellerne ønskerne langt bedre end Maldiverne.

Det ville være ærgerligt at booke en rejse til Maldiverne, hvis dine ønsker til rejsen matches bedre på et helt andet rejsemål.

5. Vi er et lille team

Rejselyst består af et lille team på kun to mand. Vi kender begge proceduren bag enhver rejse, vi har selv besøgt stederne, og fordi vi kun er os, kan vi tage beslutninger her og nu, uden at tingene skal igennem mange led. Med andre ord; du kan altid få fat på os, og vi kan reagere hurtigt, uanset om det er før, under eller efter rejsen.

6. Vi gør det nemt for dig

Vi frigør og letter planlægningen for dig - fra start til slut. Du skal blot (i samarbejde med os) bestemme, hvor din rejse skal gå hen. Den praktiske håndtering af rejsen såsom bestilling af hoteller, flybiletter, transport, udflugter mv., ordner vi for dig. Før rejsen får du en personlig rejseplan, og vi sørger for, at rejsen forløbet, som den skal. Alt imens vi planlægger din rejse, kan du bruge tiden på job eller familie og venner - fremfor på internettet og uden garanti for at ende op med den rejse, som du ønskede.

7. Vi er nytænkende

Vores tilgang til rejsebranchen er innovativ og nytænkende. Vi er en nichevirksomhed, der udvælger destinationer, hoteller og udflugter med omhu. Vi tilbyder altså ikke klassiske charterferier. Vi lægger derimod vægt på den gode oplevelse og udvælger steder, der har et twist af noget anderledes, oplevelsesrigt og interessant. Så hvad enten du er til noget lokalt, noget meget luksuriøst eller et lille boutiquehotel med fire værelser, så har vi en rejse, der passer til dig.

Som et af de eneste danske bureauer tilbyder vi et miks af rejser til vidt forskellige budgetter. Vi har eksempelvis rejser, der starter fra 7.800 kr. pr. person, men vi har også rejser til 50.000 kr. pr. person. Vi har ikke låst os fast på udelukkende at sælge ‘luksusrejser’ eller ‘budgetrejser’. Dybest set mener vi ikke, at den gode oplevelse har et fast prismærke - den findes i forskellige prisklasser.

8. Vi er i felten

Det sidste halve år har vi været bosat i Asien, hvor vi har fundet nye destinationer og genbesøgt vores rejsemål. Ved at være i felten og produktudvikle løbende har vi mulighed for at dykke ned i de enkelte steder og finde de unikke spots, så vi kan levere de bedste rejseoplevelser til dig.

Vores gennemgående kendskab til de enkelte lande, hoteller og flyselskaber gør, at vi har en ekspertise, som du ikke finder eller kan læse dig til andre steder.

Vi håber, at indlægget har givet dig et indblik i fordelene ved at bruge os som rejsebureau. Har du spørgsmål, er du altid meget velkommen til at kontakte os :-)