Jul og nytår på Maldiverne

001-Kuramathi-Spa01.jpg

På baggrund af sidste års interesse for at holde jul og nytår på Maldiverne, tænker vi, at det må være helt oplagt at komme med vores bud på, hvordan drømmen egentlig ender med at gå i opfyldelse.

Højtider som jul og nytår er ekstremt populære tidspunkter at rejse på. Ikke blot for danskerne, men for hele verden. Når regn og slud er det bedste Danmark har at byde på, vil mange forståeligt nok gerne i lufthavnen og med det første fly til varmere himmelstrøg. Tanken om at spise julemiddag i vandkanten med vin i glasset og fødderne i sandet sammen med kæresten, familien eller måske endda begge dele, er en oplevelse, som mange drømmer om.

Vi får mange forespørgsler på rejser til lige netop Maldiverne henover jul og nytår, og sidste år var ingen undtagelse. Der er dog et mønster i, at mange henvender sig til os kort tid inden jul - nogle gange først, når kalderen siger december. Og så er det desværre tit for sent! Sidste år fik vi henvendelser helt frem til midten af december fra kunder, der gerne ville til Maldiverne, men på det tidspunkt var stort set alt fuldt booket, og dét, der var tilbage, var dyrt - rigtig dyrt. Kan det så overhovedet lade sig gøre at komme til den eftertragtede feriedestination henover jul og nytår uden at skulle leve af havregryn det efterfølgende år? Selvfølgelig, og vi vil så gerne være med til at indfri dét ønske. Men..

Book i god tid

Det er vigtigt (vi vil faktisk næsten sige altafgørende) at være ude i god tid, hvis du skal sikre dig en plads på en af de små øer i Det Indiske Ocean i den periode. Med god tid mener vi 9-11 måneder i forvejen. Mange hoteller er udsolgt lang tid i forvejen, og de billigste værelseskategorier bliver ofte booket først. Derudover stiger flypriserne som regel, jo tættere du kommer på afrejsetidspunkt. Prisen afhænger af udbud og efterspørgsel, så det handler egentligt – lidt forenklet sagt – om ”at være ude før alle de andre”, hvis du skal have den bedste pris.

Selv hvis du er ude i god tid, skal du dog forvente, at ferien over jul og nytår bliver noget dyrere sammenlignet med resten af året. Maldiverne er så attraktivt et feriemål i juleferien, og derfor giver både flyselskaber og hoteller den gas på prisbarometeret. For at eksemplificere forskellen har vi lavet et priseksempel på den samme rejse i hhv. juni/juli (low season), februar (high season) samt jul og nytår (peak season) på to udvalgte resorts, som vi udbyder.

1) Kuramathi Maldives

Thundi Water Villa på Kuramathi Maldives

Thundi Water Villa på Kuramathi Maldives

Rejsen inkluderer fly tur/retur fra Danmark, 7 nætter i en water villa på 136m2, speedbådstransfer og all inclusive. Prisen lyder sådan her:

-       Juni/juli: 23.000-26.000 kr. pr. person

-       Februar: 33.000-36.000 kr. pr. person

-       Jul og nytår (26. december til 2. januar): 42.000-46.000 kr. pr. person

  

2) Gili Lankanfushi

Water Villas på Gili Lankanfushi

Water Villas på Gili Lankanfushi

Rejsen inkluderer fly tur/retur fra Danmark, 7 nætter i en water villa på 210 m2 med egen butler, speedbådstransfer og halvpension. Prisen lyder sådan her:

-       Juni/juli: 33.000 kr. pr. person

-       Februar: 49.000 kr. pr. person

-       Jul og nytår (26. december til 2. januar): 92.000 kr. pr. person

Som du nok kan se, er der stor forskel på, hvornår på året du vælger at rejse. Priserne er blot vejledende, og der kan være forskellige kampagner, som ændrer prisen lidt. Alligevel giver det et godt billede af prisforskellen mellem juleferien og resten af året.

Derfor: Sørg for at være ude i god tid! Drømmer du om at rejse til Maldiverne (eller andre rejsemål) i juleferien 2019, bør du ideelt set booke din rejse i perioden januar-marts 2019. Vi ved godt, at det for nogle kan være svært at planlægge så langt ud i fremtiden, men det kan altså godt betale sig. Og når det er gjort, kan du godt begynde at glæde dig til dit livs måske vildeste rejse :-)