Næste stop: Asien

IMG_8416.JPG

Som en del af jer måske allerede ved, så opsagde Matti sit job på advokatkontoret i december. Helhjertet til opgaven opsagde vi også vores lejlighed i Aalborg for at rejse til Asien og finde nye rejsemål til Rejselyst.

De næste måneder er vi altså på farten. Vi har længe talt om, at vi for en periode gerne ville rykke rødderne op og prioritere vores tid på eksisterende og nye rejsemål – og nu skulle det være! Vi glæder os til at kunne løfte sløret for nye rejsemål, hoteller og oplevelser. Indtil videre har vi planlagt at besøge Maldiverne, Thailand, Laos, Indonesien og Sri Lanka. Maldiverne og Sri Lanka er i forvejen destinationer, vi udbyder, og fordi begge lande er populære rejsemål, vil vi gerne lave mere research og blive endnu skarpere på disse destinationer. Thailand, Laos og Indonesien bliver nye destinationer, der lander på hjemmesiden undervejs, som vi er på vej.

Rejsebureauet fortsætter på sædvanlig vis, mens vi er ’on the road’. Du kan til enhver tid fange os på både mail, telefon, via formularen på vores hjemmeside og på vores SOME-kanaler.

Den kommende uge er vi på Maldiverne, hvor vi skal besøge tre forskellige øer – to lokale øer og et luksusresort. Hvis du har lyst (eller bare ikke kan lade være ;-), så følg endelig med på både Facebook, Instagram samt på hjemmesiden og her på bloggen, hvor vi løbende kommer til at opdatere.

Kh Matti og Tina