Taru Villas – The Muse

På Sri Lankas vestkyst finder du Taru Villas – The Muse, som er et lille hotel i naturskønne omgivelser med venligt og imødekommende personale, udsøgt rice and curry og direkte adgang til vidtstrakte sandstrande. Nyd ferieroen og den varme atmosfære.

 
 
iwZclg9w.jpeg
 
 

 
 

DERFOR SKAL DU BESØGE
TARU VILLAS - THE MUSE

1. Perfekt til afslapning

Taru Villas – The Muse ligger på den srilankanske vestkyst i en hyggelig gårdhave omkranset af palmer. Hotellet ligger uforstyrret og omgivet af en ro, der kun afbrydes af det lokale tog, som af og til tøffer forbi lige uden for. Hotellet har direkte adgang til den fineste strand, som kun meget få turister finder vej til. Med en afstand på kun et par timers kørsel fra Sri Lankas internationale lufthavn er Taru Villas – The Muse et oplagt sted at slutte rundrejsen af med afslapning og badeferie.

2. En ejer med sans for stil

Nayantara Fonseka, der står bag Taru-kæden, var oprindeligt designer og indretningsarkitekt. Det bærer hendes hoteller naturligvis også præg af, og Taru Villas – The Muse er ingen undtagelse.Alle hotellets ni værelser er indrettet af ejeren selv. Ingen værelser er ens, men de er alle rummelige og stilfuldt indrettet med træmøbler og udvalgt interiør på hver sin måde. Der er sans for detaljerne, og intet er overladt til tilfældighederne.

The Muse byder dig velkommen til en unik og personlig hoteloplevelse!

 
 

 

BILLEDER