KANDOLHU

Kandolhu er muligvis Maldivernes bedste gemmested. Foran dig venter et ophold på en af Maldivernes mindste øer, der omkranses af et fantastisk husrev og kun måler 150 x 200 meter. Det er tid til at smide skoene og nyde tosomheden på Kandolhu, som er indbegrebet af ro, intimitet og romantik.

 
 
Kandolhu

Kandolhu

 
 

 
 

DERFOR SKAL DU BESØGE
KANDOLHU:

1. småt og intimt

Kandolhu er et af Maldivernes mindste resorts med kun 30 villaer i alt, hvoraf 11 er water villas. Samtidigt er det også et af de bedste resorts og et af de resorts, der har mest personlighed. Det tager kun 7 minutter at gå hele vejen rundt om øen, der med sin lille størrelse har en meget rolig og afslappet atmosfære. Vælg mellem en villa med direkte adgang til stranden eller en water villa.

2. fantastiske madoplevelser

Øen er med sine fem restauranter den resortø på Maldiverne, der har flest restauranter målt på antallet af villaer. Vægter du madoplevelser højt, er Kandolhu et ideelt valg. Alle fem restauranter serverer a la carte retter af høj kvalitet og med sans for detaljerne.

3. områdets bedste HUSREV

På Kandolhu har du direkte adgang til husrevet, som byder på et snorkling i verdensklasse. Du kan hoppe i fra stranden eller badebroen og snorkle hele vejen langs den ene side af øen. Et undervandsliv af denne kvalitet kræver normalt en sejltur, men på Kandolhu ligger det et stenkast fra din villa!

 
 

 

BILLEDER