The Kandy House

I en grøn oase langt fra stress og jag ligger et af Sri Lankas mest intime og stemningsfulde boutiquehoteller, The Kandy House. Nyd de naturskønne omgivelser og lad roen sænke sig på det lille luksushotel, der tidligere fungerede som herskabshjem.

 
 
26184517143_1c1d90d204_o.jpg
 
 

 
 

DERFOR SKAL DU BESØGE
THE KANDY HOUSE:

1. Historisk stemning

Ratwatte Agidar drømte stort, da han som minister i kongeriget Kandy tilbage i 1804 besluttede at bygge et stort hus til sig selv. Han forestillede sig et palads – og sådan blev det.
 200 år senere blev huset ombygget til et lille designerhotel med ni separate værelser. Du mærker straks den hjemlige og afslappede atmosfære, der gennemsyrer hotellet. Samspillet mellem moderne værelser med antikke møbler, traditionel kolonistil og udsigten til frodig natur og risterasser skaber en komplet og gennemført helhedsoplevelse, som du ikke finder på et traditionelt hotel.

2. Infinitypool og aktiviteter

Mange gæster forlader slet ikke The Kandy House under deres ophold. Forståeligt nok, for hotellet er en attraktion i sig selv, hvor du kan nyde den smukke gårdhave, stor infinitypool og veltilberedt gourmetmad. Skulle du alligevel få lyst til at tage på oplevelse, er der masser af muligheder i området. Hop på cyklen eller snør vandrestøvlerne og udforsk området, hvor du finder rismarker, landsbyer og små templer.

Besøg Kandy, snup en runde golf eller se en cricketturnering på Muttiah Muralitharan International Cricket Stadium, der for nylig blev opkaldt efter en af crickethistoriens bedste bowlere.

3. Honeymoon vibes

Søger du inspiration til din kommende honeymoon? Så er du landet det helt rigtige sted! Hotellet tillader kun gæster over 12 år. Atmosfæren er indbegrebet af romantik, harmoni og afslappethed. Med andre ord forstår vi godt, hvorfor mange bryllupsrejsende lægger vejen forbi The Kandy House!

 
 

 

BILLEDER