Soneva jani

Forestil dig en ferie, hvor hele hotellet er opført midt i en lagune, hvor den mindste villa er en 2-etagers water villa på 411 m2 med egen pool og vandrutschebane, hvor du frit kan besøge fire ubeboede øer, og hvor et stort biograflærred er placeret over havet? Sådan er Soneva Jani! Velkommen til Soneva-kædens seneste skud på stammen, der tager pusten fra selv den mest kræsne feinschmecker!

 
 
Water villas på Soneva Jani

Water villas på Soneva Jani

 
 

 
 

DERFOR SKAL DU BESØGE
SONEVA JANI:

1. Gigantiske designervillaer

Villaerne på Soneva Jani er et eventyr i sig selv. 24 enorme water villas ligger på stribe langs den 1,8 kilometer lange gangbro, der snor sig gennem Nonuu atollens største lagune. Indretningen er sofistikeret, men samtidig enkel og lys med fokus på naturmaterialer, der understøtter Sonu og Evas filosofi om, at den ultimative luksusoplevelse skal være bæredygtig og give mulighed for at nyde den uberørte natur. Prikken over i’et i villaerne er taget. Ja, den er god nok. Med et enkelt klik på fjernbetjeningen ved sengekanten køres taget til side, så du kan kigge direkte op i stjernehimlen fra sengen.

2. Ubeboede øer

Hele resortet er oprindeligt opført over havet, men hvis du kan nænne at forlade din villa og trænger til at mærke sandet, så råder resortet over hele fem øer. Faciliteter som børneklub, tennisbane og resorters økologiske køkkenhave ligger på øen Medhufuru. De sidste fire er ubeboede øer, som du kan benytte alt det, du vil. Med andre ord kan du altid finde en strand, som du kan have helt for dig selv.

 
 

 

BILLEDER