Soneva Fushi

På det UNESCO-fredede Soneva Fushi får du kæmpevillaer, enestående gastronomi, kompromisløs snorkling og dykning samt ultimativ barfodsluksus med alt, hvad hjertet begærer – og meget mere til. Du kan se frem til oplevelser ud over det sædvanlige på den charmerende jungleø, hvor overdådighed, bæredygtighed og slow-life er nøgleord.

 
 
012-SF-Soneva_Fushi_Fresh_in_the_Garden_Aerial_2_by_Moritz_Krebs-min.jpg
 
 

 
 

DERFOR SKAL DU BESØGE
SONEVA FUSHI:

1. Naturlig enkelthed

Soneva Fushi er gennemsyret af én ting: Enkelthed! Og så alligevel ikke, for alt er gennemtænkt til mindste detalje, og intet er overladt til tilfældighederne. Mellem frodig vegetation er øens 61 villaer opført ved anvendelse af træ og bæredygtige materialer i harmoni og balance med naturen. Byggestilen er rustik og enkel, men samtidig trendy og exceptionelt stilfuld.

Du har din egen cykel til rådighed under hele opholdet. Gå på opdagelse ad øens stier og nyd stilheden, der kun forstyrres af fuglelyde og de søde kaniner, der af og til passerer de små junglestier.

2. bæredygtig luksus

Da indiske Sonu og svenske Eva var unge og nyforelskede, rejste de sammen til Maldiverne. De forelskede sig så meget i landet, at de byggede et hjem til dem selv og et lille hotel på en øde ø. Parret havde fokus på afslappet luksus i en miljøvenlig indpakning og slog i 1995 dørene op til deres første hotel, Soneva Fushi. Populariteten var enorm, og Soneva-brandet viste sig at blive pioner for et banebrydende koncept, hvor førsteklassesluksus går hånd i hånd med social ansvarlighed og bæredygtighed. Mange har siden forsøgt at gøre dem kunsten efter, men ingen når Soneva til sokkeholderne!

3. Kulinarisk paradis

Køkkenet er nytænkende, innovativt og baseret på friske og sunde råvarer fra øens egen økologiske køkkenhave. Nyd friske og lækre retter i ’Fresh in The Garden’, der er placeret på pæle over øens frodige landskab med den smukkeste udsigt. Hvad med velsmagende sushi og andre japanske specialiteter i restauranten over havet eller maldiviske retter i ’Sobahs’, der ligger på en øde ø 15 minutters sejlads fra Soneva Fushi? Besøg også den underjordiske vinkælder med mere end 9.000 forskellige vine. Du kan naturligvis også få din private butler til at servere maden i din villa. Nå ja, fik vi nævnt, at du under hele opholdet har fri adgang til ’So Cool’, hvor du kan kaste dig ombord i mere end 60 forskellige slags hjemmelavet is?

4. Luksus i børnehøjde

På Soneva Fushi finder du luksuslegepladsen ’The Den’. Her er børneswimmingpool med vandrutsjebane og piratskib, LEGO-rum og biograf. I køkkenet kan børnene lære at lave milkshakes og pynte cupcakes. Der er selvfølgelig også en lille poolbar, hvor de voksne kan nyde en kølig drink, mens ungerne boltrer sig.

 
 

 

BILLEDER