SANTANI WELLNESS RESORT

Få resorts i verden kan matche omgivelserne på Santani Wellness Resort, hvor 20 lækre hytter i minimalistisk stil stikker ud fra bjerget og forkæler dig med en udsigt til 190.000 m2 tropisk junglelandskab. Velkommen til Sri Lankas wellnesshotel nummer 1!

 
 
Property_3.jpg
 
 

 
 

DERFOR SKAL DU BESØGE
SANTANI WELLNESS RESORT:

1. KOM NED I GEAR

Santani Wellness Resort er opført og drevet ud fra tanken om, at du skal have mulighed for at trække stikket fra omverdenen. Udover at naturomgivelserne i sig selv har en beroligende effekt, tilbyder hotellet masser af gratis wellnessaktiviteter. Dyrk morgenyoga med professionelle intruktører til en af Sri Lankas bedste udsigter. Deltag i forskellige retreats med fokus på sundhed, afstresning og detox. Tag på vandre -eller cykeltur og slap af i spa-området, der allerede et år efter åbningen blev kåret til ét af verdens bedste. Mobiltelefonen? Den kan du lade ligge på værelset med god samvittighed. Hotellet er nemlig WiFi-frit. Internettet kan dog tilgås fra dit værelse, hvis du beder om koden.

2. SKRÆDDERSYEDE gourmetOPLEVELSER

Santani Wellness Resort er alt andet end en standardiseret hoteloplevelse. På ankomstdagen bliver du mødt af hotellets kok, som tager en snak med dig om dine eventuelle preferencer. Ingen ønsker er for store eller for små, og måltiderne tilrettelægges efter dine ønsker. Madoplevelsen er en stor del af opholdet. Niveauet er højt, og retterne er baseret på lokale, friske og nærende råvarer, hvor sundhed er den røde tråd. I har alle måltider og ikke-alkoholiske drikkevarer inkluderet!

 
 

 

FRA 19.250 KR. PR. PERSON VED 2 REJSENDE

Inkl. fly tur/retur, 7 overnatninger med all inclusive og transfer

 

 

BILLEDER