Sandat glamping ubud

Bali er kendt for sine frodige og junglelignende omgivelser. Det er ingen undtagelse, når du besøger Sandat Glamping Ubud. Hotellet, der består af fem luksustelte med egen pool og tre bungalows med fælles pool, er lavet i et miks af moderne design og antik, som harmonerer med den botaniske have, der omgiver hotellet.

 
 
SANDAT AEREA - OK .jpg
 
 

 
 

DERFOR SKAL DU BESØGE
SANDAT GLAMPING UBUD
:

1. Afsides beliggenhed

Glampingkonceptet er med god grund blevet en populær rejseform. Du er tæt på naturen, men uden at gå ned på komforten. Sandat Glamping Ubud er det sjove alternativ til de traditionelle hotelværelser og ligger i et lille skjult hjørne 10 minutter fra Ubud centrum, hvor du finder fred og ro. Blandt frodige omgivelser og langt fra osende biltrafik og menneskemylder får du den perfekte kombination af friluftsliv, enkelthed og luksus.

2. Gode aktivitetsmuligheder

Selvom hotellet er småt, er der masser af muligheder. Hotellet har egen restaurant, der både serverer morgenmad, middagsmad og aftensmad. Start dagen med en dukkert i poolen eller dyrk yoga på pavillonen med udsigt til risterasserne efterfulgt af madlavningskursus eller spabehandling i din egen villa.

 
 

 
 

FRA 13.950 KR. PR. PERSON VED 2 REJSENDE

Inkl. fly tur/retur, 7 overnatninger med morgenmad og transfer

 
 

 

BILLEDER