Nihi Sumba

En god times flyvning fra Bali og yderligere to timers kørsel fra Sumbas lufthavn i åben safaribil fører dig til Nihi Sumba. Afsides og isoleret finder du et hjørne af verden, som kun kan ses og opleves lige dér. Det er ikke let at komme til Nihi Sumba, men langt sværere at forlade, når først du har oplevet personalets varme smil, naturen og kulturen, villaerne, Sumba Foundation og den nære relation mellem hotellet og lokalsamfundet. Nihi Sumba er ikke blot et hotel, men et rejsemål i sig selv. Se frem til indtryksrige kulturoplevelser og eventyr i samspil med afslappet luksus.

 
 
20190309_taniaAraujo-DJI_0113.jpg
 
 

 
 

DERFOR SKAL DU BESØGE
NIHI SUMBA
:

1. Occy’s left

Nihi Sumba er ikke tilfældigt placeret ved kysten. Claude og Petra Graves rejste verden tynd i jagten på den perfekte surfbølge, og i 1988 fandt de den på Sumbas sydkyst. Bølgen fik navnet Occy’s Left og har siden været et verdenskendt spot for surfentusiaster. Parret forelskede sig så meget i naturen og den sumbanesiske kultur, at de opførte Nihi Sumba. Tanken bag var at etablere en surfcamp, hvor kvinderne kunne nyde livet i luksuriøse omgivelser, mens mændene surfede dagen lang. Overskuddet skulle geninvesteres i lokalsamfundet. Begge dele lykkedes - og mere til. Nihi Sumba er i dag ét af verdens mest luksuriøse hoteller og blev for alvor sat på verdenskortet, da det to år i træk blev kåret til verdens bedste hotel.

2. Aktiviteter og kultur i verdensklasse

Nihi Sumba er stadig enhver surfers drøm, og den tilbagelænede surfkultur lever endnu. Men Nihi Sumba er meget mere end surfbølger. En rejse til Sumba er et møde med en stærk kultur, der føles som at rejse tilbage i en anden tidsalder. Besøg skoler og landsbyer, hvor du hurtigt får indblik i hotellets velgørende projekter. Tag på fisketur, kør mountainbike, besøg vandfald og trek gennem det frodige landskab. Flagskibet i aktivitetsporteføljen er hotellets Spa Safari, som inkluderer en 90-minutters vandretur gennem rismarker og landsbyer efterfulgt af privat morgenmad med havudsigt, inden du til sidst kan håndplukke tre valgfrie spabehandlinger. Et must try!

3. villaer i smukke Naturomgivelser

Hotellet består af 33 poolvillaer, der alle er unikke og vidt forskellige i størrelse, stil og indretning. Villaerne er opført af bæredygtige og rustikke materialer i sumbanesisk design. Fælles er, at de alle har havudsigt og egen pool. Udover at være omkranset af grønne palmer, planter og klippeformationer har Nihi Sumba direkte adgang til en 2,5 kilometer privat stand, som kun besøges af hotellets gæster og få landsbybeboere, der af og til finder vej hertil. Naturen er rå, utæmmet og gudesmuk på én gang. Udsigten er et kapitel for sig, og Nihi Sumbas beskrivelse af sig selv som værende On The Edge of Wildness er i virkeligheden meget sigende!

4. Sumba foundation

Stifteren af Nihi Sumba stiftede efterfølgende Sumba Foundation, som er en non-profit fond. I mange år har fonden gjort et uundværligt stykke arbejde for øens lokalbefolkning. Tusinder af menneskeliv er blevet reddet, og fonden bidrager til bedre sundhed, rent drikke vand og mad, uddannelser, arbejdspladser, økonomi og fremtid. Fondens store indsats for malariabekæmpelse med danske Claus Bogh i spidsen har indtil videre reduceret antallet af malariatilfælde med 93 % i fondens kontrolområde og med 70 % for hele Sumba. Som gæst på Nihi Sumba er du med til at støtte det gode formål. Under dit ophold får du blandt andet mulighed for at se skolerne og sundhedsklinikkerne, hvor du får et spændende indblik i fondens malariabekæmpelse.

 
 

 
 

FRA 29.950 KR. PR. PERSON VED 2 REJSENDE

Inkl. fly og indenrigsfly tur/retur, 7 overnatninger med alle måltider, minibar, laundry service, transfer og udvalgte aktiviteter

 
 

 

BILLEDER