Fushifaru

I 2017 slog Fushifaru dørene op til et splinternyt og eksklusivt resort beliggende i Lhaviyani-atollen. Fushifaru er gennemført luksus med lækre strandvillaer, afslappet atmosfære og én af Maldivernes bedste infinity-pools.

 
 
Infinity pool på Fushifaru

Infinity pool på Fushifaru

 
 

 
 

DERFOR SKAL DU BESØGE
FUSHIFARU:

1. Maldivisk boutiquestil

Øens villaer er stilfulde og opført i tråd med den maldiviske natur - og der er kun 49 af dem, så du er sikret komplet stilhed og masser af privatliv. Alle strandbungalows har havudsigt, så du skal bare beslutte, om du foretrækker solopgang eller solnedgang. Hvad med egen pool? Intet problem!

2. Småt og intimt

Fushifaru er opført ud fra filosofien “less is more”. Kvalitet vægtes over kvantitet, og øen er så lille, at du kan gå rundt om den på under 10 minutter. Her bliver kælet for maden, for detaljerne og for den enkelte gæst. Resortet er især populært for kvalitetsbevidste par og honeymooners, der ønsker tosomhed i smukke omgivelser.

3. Manta rays året rundt

God snorkling og farverigt liv under havet findes mange steder på Maldiverne, men Fushifaru skiller sig ud. Øens placering mellem to kanaler, der forbinder atollens indre lagune med det store hav, skaber ekstra gode betingelser for undervandsverdenen, og som et af de eneste steder på Maldiverne kan du se manta rays året rundt!

 
 

 

BILLEDER