Anantara Al Jabal Al Akhdar

I 2016 slog det prominente Anantara dørene op til det højest beliggende luksushotel i Mellemøsten. På Anantara Al Jabal Al Akhdar finder du elegante værelser med smukt design i arabisk byggestil, gastronomiske oplevelser, overvældende naturscenarier og adrenalinprægede oplevelser.

 
 
3m6p2UiQ.jpeg
 
 

 
 

DERFOR SKAL DU BESØGE
ANANTARA AL JABAL AL AKHDAR:

1. Bjergvandring og aktiviteter på toppen af Oman

Bare fordi du befinder dig på toppen af Oman og langt væk fra alting, behøver du ikke at kede dig. Du er omgivet af bjerge og rå natur, så der er rig mulighed for at være aktiv. Fra hotellet er der direkte adgang til smukke vandreruter, som går gennem bjerge og små, maleriske landsbyer med kun få hundrede indbyggere. Dyrk yoga eller udfordr din rejsemakker i et spil tennis på hotellets tennisbane. Få et adrenalinrush og prøv kræfter med Ultimate Jabal Activity Wall, hvor turen går med zip-line over den dramatiske kløft, inden du rappeller ned ad de lodrette klippevægge.

2. Gastronomi og spa på højt niveau

Du kan se frem til udsøgte kulinariske oplevelser fra morgen til aften på Anantara Al Jabal Al Akhdar. Måltiderne kan nydes enten som buffet eller a la carte. Kast dig over arabiske specialiteter i restauranterne Al Maisan og Al Maha, eller dyk ned i det italiensk- og middelhavsinspirerede menukort på Bella Vista. Restauranten tilbyder udendørs servering med udsigt til dalen, der kaldes ’Mellemøstens Grand Canyon’. Bella Vista betyder ”smuk udsigt”. Et navn, som restauranten i sandhed lever op til!


Besøg også hotellets spa, hvor en verden af plejende spabehandlinger for krop og sjæl venter på dig. Her kan du med garanti finde ro til fordybelse.

 
 

 

BILLEDER