COVID-19 rejse - Sådan er du stillet hos os

Fly.jpg

Tryghed og sikkerhed for dig som kunde

Alle vores kunder, der har været forhindret i at rejse på grund af Corona og rejserestriktioner, har fået valget mellem at ombooke rejsen eller at få alle pengene refunderet. Rigtig mange har valgt at udskyde rejsen. Det er vi rigtig glade for - og det er alle vores samarbejdspartnere ude på destinationerne også. Alle kunder, der har ønsket at få sine penge tilbage, er blevet refunderet direkte af Rejselyst inden for få uger - de fleste inden for få dage. Sådan har det været indtil nu, og sådan bliver det ved med at være!

Hvis vi selv skal sige det, så synes vi også, at Coronakrisen har understreget én af de mange fordele ved at booke din rejse hos os. Udover ekspertviden, personlig rådgivning og nøje udvalgte produkter, så får du nemlig også tryghed, sikkerhed og meget gode vilkår.

Vi sætter alt ind på at give en transparent og ærlig rådgivning i en tid, hvor det er svært at navigere i en verden med rejserestriktioner. Det er samtidigt vores ansvar at skabe tryghed, sikkerhed og fleksible vilkår for dig som kunde, så du kan holde liv i rejsedrømmene uden økonomisk risiko. Og dét kan du hos Rejselyst!

Udvidet pakkerejsegaranti og fleksible bestillingsvilkår

Ifølge Pakkerejseloven er du normalt ikke berettiget til at ombooke eller annullere din rejse gebyrfrit, hvis rejsemålet er orange på bestillingstidspunktet. I en usikker og uforudsigelig tid synes vi, at det stiller vores kunder i en urimelig dårlig position. Derfor inkluderer vi hos Rejselyst udvidet pakkerejsegaranti til alle vores kunder. Det betyder, at vi tilbyder dig enten at ombooke rejsen gebyrfrit eller at få alle pengene refunderet, hvis rejsemålet fortsat er rødt eller orange på rejsetidspunktet - også selvom rejsemål var orange eller rødt på bestillingstidspunktet. Du har med andre ord de samme rettigheder, som hvis rejsemålet var grønt eller gult på bestillingstidspunktet.

Sammen med vores samarbejdspartnere har vi skabt nogle løsninger og vilkår, der er fleksible for dig som kunde. På den måde kan vi holde liv i rejsedrømmene, og du kan planlægge dit rejseeventyr med ro i sindet. Der er nemlig ingen økonomisk risiko, når du booker din rejse hos os. På de fleste af vores rejser kan du nøjes med at betale et meget lille depositum, når du booker. På udvalgte rejser kan du sågar booke nu og vente helt med at betale depositum, til Udenrigsministeriet lemper sin rejsevejledning.

Og hvad betyder det så for dig som kunde?

Det betyder, at du kan planlægge din næste drømmerejse allerede nu. På den måde kan du sikre dig de gode pladser og drage fordele af de attraktive priser og nuværende kampagner, men vente med at betale, til Udenrigsministeriet lemper sin rejsevejledning til destinationen. Du kan altså booke din rejse nu og sikre dig pladserne, men betaler først, når landet igen er grønt eller gult.


Vi er tilgængelige - anytime

Uanset, om du allerede har booket en rejse ud i fremtiden hos os, eller om du blot ønsker at starte planlægningen af din næste drømmerejse, så er vi altid kun et telefonopkald væk. Har du spørgsmål til din kommende rejse, til vores pakkerejsegaranti og bestillingsvilkår eller ønsker du at planlægge dit næste rejseeventyr? Giv os et kald på 53 80 53 59 - også om aftenen eller i weekenden. Vi er til rådighed, når du har brug for os!

God Rejselyst!