Thoddoo Island

Oplev Maldiverne fra et lokalt perspektiv, spis maldivisk mad, mød den venlige lokalbefolkning og få et indblik i, hvordan hverdagen udspiller sig for de cirka 1500 indbyggere. Vil du slappe af på den kridhvide standstrand på øen, hvor du ankommer som gæst og forlader som ven? Så skal du besøge Thoddoo Island.

 
 
screen_782faf3451218e9a_1508753569727.jpg
 
 

 
 

DERFOR SKAL DU BESØGE
THODDOO ISLAND:

1. Strandoplevelser i særklasse

Den ene side af Thoddoo Island er én lang, kridhvid sandstrand. Langs stranden findes et hyggeligt område med palmer og hængekøjer, hvor du kan dase og nyde stilheden. Der er ingen bebyggelse ud til havet på Thoddoo Island, ligesom der heller ikke er bungalows, barer, restauranter mv. i strandområdet. Øens guesthouses og øvrige bygninger ligger 10 minutters gang eller et par minutter på cykel fra stranden. Til gengæld er strandområdet helt roligt og uforstyrret, og det er jo lige præcis dét, du tager til Maldiverne for at opleve, ikke?

2. Den lokale oplevelse

Al turisme på Thoddoo Island har rødder i lokalsamfundet. Overnatningsstederne er bygget af lokale familier, der fortsat driver stederne. På Thoddoo mærkes de fredfyldte omgivelser, hvor gadesælgere, masseturisme, og asfalterede veje er et ukendt fænomen. Her er ingen store hotelkomplekser, alle udflugter arrangeres af øens egne indbyggere, og aftensmaden leveres typisk til døren af øens lokale fiskere få timer før spisetid – medmindre I har været på fisketur og selv fanget jeres aftensmad. De primære beskæftigelser er bådbyggeri, fiskeri, turisme og dyrkning af afgrøder. Thoddoo kaldes også den grønne ø på grund af de mange frugtplantager, og så er øen intet mindre end Maldivernes største producent af vandmeloner.

3. Aktivitetsmuligheder

Tag på fisketur i solnedgangen, hvor du kan fange din egen aftensmad og efterfølgende få personalet på guesthouset til at tilberede fangsten på grillen eller snorkeludflugt, hvor du bl.a. kan se farverige fisk, mantarays og havskildpadder. Gå heller heller ikke glip af en udflugt til en øde sandbanke, hvor du kan du slappe af, bade, snorkle og nyde en veltilberedt frokost.

 
 

 

FRA 10.500 KR. PR. PERSON VED 2 REJSENDE

Inkl. fly tur/retur, 7 overnatninger med morgenmad, speedbådstransfer og en snorkeludflugt

 

 

BILLEDER