The SIam

The Siam er en frodig og eksklusiv oase i hjertet af den pulserende storby, Bangkok. Hotellet ligger tæt på byens mange seværdigheder, men samtidigt får du følelsen af at være langt fra stress og jag, når du træder ind på det yderst stilfulde hotel, hvor det gamle og historiske Thailand møder nutidens minimalisme i en unik sammensmeltning.

 
 
The Siam. Main Swimming Pool 8.jpg
 
 

 
 

DERFOR SKAL DU BESØGE
THE SIAM:

1. En destination i sig selv

The Siam har alt dét, som man kan forvente af ét af Thailands bedste luksushoteller. Store suiter, infinity pool, butlerservice, eminent mad, fitnesscenter og spa, privat shuttlebåd og meget andet. Dette til trods for, at hotellet kun har 39 værelser. Hotellet, der fordeler sig på 12.000 m2 ud til Chao Phraya-floden, er dog meget mere end blot et hotel. The Siam er opført som et urbanhotel med masser af grønne planter, der leder tankerne hen til botanisk have. Hele området er dekoreret med antikviteter for at værne om historien. The Siam til en destination i sig selv!

2. Skræddersyede oplevelser

På The Siam har du 24-timers butlerservice under opholdet. Du er ikke blot et nummer i et register, men en gæst på et familiedrevet hotel, hvor skræddersyet og personlig service er førsteprioritet. Besøg det lokale marked med hotellets kok, prøv kræfter med thai-boksning eller få en madplan tilpasset lige præcis dine behov og ønsker.

3. Filantropi og ansvarlig luksus

Luksusrejser skal være en mindeværdig og meningsfuld oplevelse, der aktivt bidrager til lokalsamfundet. Sådan mener Sukosol-familien, der er medejere af hotellet og i mange år har været kendt for sit ambitiøse velgørenhedsarbejde. Familien står i spidsen for grønne tiltag på tværs af hele den thailandske hotelbranche. Gennem tiden har sangerinden, Kamala Sukosol, rejst mere end 15 millioner danske kroner fra frivillige koncerter, og i 2009 kom hun på Forbes liste over “Asia’s 48 Heroes of Philanthropy”.

 
 

 

BILLEDER