THE OTHER CORNER

Uberørt natur, træhytter og srilankansk stemning. Det er i al enkelthed, hvad du kan se frem til under dit ophold på The Other Corner.

 
 
high-hide-11.jpg
 
 

 
 

DERFOR SKAL DU BESØGE
THE OTHER CORNER:

1. Natur- og miljøvenligt

Ambitionen var klar fra begyndelsen. Ejeren af The Other Corner ville skabe et hotel for naturelskere, hvor gæsterne uforstyrret kan slappe af, spise srilankansk mad baseret på lokale råvarer og nyde det unikke plante –og dyreliv i området. Fordelt på fem hektarer ligger 11 bungalows, der alle er opført i naturmaterialer. I det naturgrønne område har hotellets sin egen økologiske farm, hvor du har mulighed for selv at kan vælge, hvad du vil have at spise til aftensmad.

2. I hjertet af The Cultural Triangle

The Other Corner ligger i hjertet af kulturområdet The Cultural Triangle, som udgøres af byerne Anuradhapura, Polonaruwa og Kandy. Her finder du et utal af udflugts –og aktivitetsmuligheder. Derfor er hotellet en oplagt base, når du besøger denne del af landet. Tag på safari i Minneriya National Park eller test konditionen med en bestigning af den famøse klippesten, Lion’s Rock. Besøg også Dambulla Cave Temple. Der er oplevelser nok til adskillelige dage.

 
 

 

BILLEDER