Cart 0

sri lanka rundt på 1. klasse

 

Er I på udkig efter den kompromisløse luksusrejse? Så se med her. I skal opleve fire skønne og meget alsidige hoteller. Fælles for alle fire hoteller er den høje kvalitet, en nærværende service, de gastronomiske oplever og sansen for detaljerne. Glæd jer til storby-vibes, teplantager, safariglamping og strandferie på én og samme rejse.

 
 
Rejseforslag COVER.jpg
 

 

INKLUDERET:

Fly fra København til Colombo tur/retur

Transport med tog, bil og vandfly som beskrevet i programmet

OVERNATNINGER:

2 nætter på Maniumpathy i Deluxe Room inkl. morgenmad

3 nætter på Ceylon Tea Trails i Luxury Room inkl. all inclusive

2 nætter på Wild Coast Tented Lodge i Cocoon Pool Suite inkl. all inclusive

4 nætter på Kumu Beach i Kumu Bedroom inkl. morgenmad

AKTIVITETER:

City tour i Colombo

Togtur fra Colombo til Hatton

Udflugt til Dunkeld Tea Factory

1 game drive pr. dag på Wild Coast Tented Lodge

IKKE INKLUDERET:

Visum til Sri Lanka

Afbestillings –og rejseforsikring (vi anbefaler Europæiske)

Drikkepenge, måltider og entréer og andet, der ikke er nævnt under inkluderet

 

FRA 32.950,- DKK PR. PERSON VED 2 REJSENDE

Prisen gælder på udvalgte dage og vil typisk være højere i højsæsonen, herunder i skoleferierne. Der tages forbehold for pludseligt udsolgte flysæder, hotelværelser mv.

 
 

 

BILLEDER

 
 

 
 

PROGRAM

Programmet er blot et forslag, som altid kan tilpasses jeres ønsker. Rejsen kan med fordel kombineres med et ophold på Maldiverne.

 
 
 

Dag 01-02: Afrejse fra Danmark

Afrejse. Ankomst til Sri Lanka dagen efter (rejsetidspunkt afhænger af flyselskab og rute). I tjekker ind på Maniumpathy, hvor I skal bo to nætter.

 

 

Dag 03: Colombo

I dag skal I opleve den pulserende hovedstad med 750.000 indbyggere, Colombo. Jeres guide henter jer på hotellet efter morgenmaden og tager jer med på city tour rundt i byen.

Colombo står i kontrast til resten af landet, men byen er også kontrastfuld i sig selv, Overalt kan man se de gamle levn fra kolonitiden side om side med det nye og moderne. Hvis der er tid, og I har lyst, kan I slutte af med en gåtur langs kysten i parken Galle Face Green, hvor de lokale ofte ’hænger ud’.


Dag 04: Scenisk togtur

Efter morgenmaden hopper I på toget til den lille bjergby, Hatton. Togturen tager jer gennem noget af landets mest fascinerende natur med floder, bjerge og dale, små landsbyer og vidtstrakte te-plantager.

 

Vi reserverer 1. klasses-billetter til jer på denne tur. Her er toiletfaciliteter, siddepladser og store vinduer, så I kan nyde den fantastiske udsigt. Antallet af pladser på 1. klasse er begrænset, og selvom I har en 1. klasses-billet i hånden, er der aldrig garanti for, at der rent faktisk også er plads. Fortvivl ikke – selvom I ender på 2. eller 3. klasse, bliver det en oplevelse og meget smuk tur, som bl.a. giver indblik i de lokales måde at komme fra A til B på.

I bliver afhentet på togstationen i Hatton og kørt til Ceylon Tea Trails, hvor I har tre overnatninger.

 

 

Dag 05-06: Ceylon Tea Trails

Dagene er til fri afbenyttelse på luksuriøse Ceylon Tea Trails. Inkluderet har I en udflugt til en lokal tefabrik.


Dag 07: Kurs mod Wild Coast Tented Lodge

Efter tre dage i højlandet sætter I kursen mod Wild Coast Tented Lodge. Transporten foregår med vandfly og er en smuk tur på 30 minutter over det frodige landskab.

 

 

Dag 08: Wild Coast Tented Lodge

I har en safariudflugt pr. dag inkluderet i opholdet på Wild Coast Tented Lodge. Der er mulighed for at se masser af vilde dyr – bl.a. aber, elefanter og leoparder. Husk at pakke det gode kamera!


Dag 09: Transport til Kumu Beach

Transport til kysthotellet Kumu Beach. Det er blevet tid til at finde badetøjet frem og slappe af. Glæd jer til et af Sri Lankas bedste kysthoteller.

 

 

Dag 10-12: Afslapning på Kumu Beach

Dagene er til fri afbenyttelse på Kumu Beach. Læn jer tilbage og nyd det oven på de mange oplevelser.

 

Dag 13: Hjemrejse

Med kufferten fuld af nye oplevelser siger I farvel til Sri Lanka og sætter kurs mod Danmark – eller Maldiverne, hvis I vælger at forlænge rejsen med nogle dage her.

 

DET ER GRATIS AT DRØMME

 

Få et skræddersyet tilbud på din drømmerejse allerede i dag

 
 
kyle-loftus-597168-unsplash.jpg