Oberoi Udaivilas

Midt i Nordindiens smukke ørkenstat Rajasthan finder du det majestætiske Oberoi Udaivilas. Hotellet ligger i fredelige omgivelser med udsigt til Pichola-søens glitrende vand, grønne arealer og frodige haver. Hotellets indiske arkitektur er inspireret af Rajasthans øvrige paladser og opført på 200 år gamle jagtmarker.

 
 
003-The Oberoi Udaivilas - Exterior 1.jpg
 
 

 
 

DERFOR SKAL DU BESØGE
OBEROI UDAIVILAS:

1. Indisk madmekka

Hotellet har tre restauranter med hver sin kulinariske disciplin. I ’Udaimahal’ kan du sætte tænderne i traditionelle rajasthanske og nordindiske retter, mens ’Suryamahal’ byder på alt fra thailandske til vestlige og middelhavsinspirerede retter. Prøv også den udendørs restaurant ‘Chandni’, hvor du kan nyde udsøgte retter med udsigt til City Palace og Lake Pichola.

2. En seværdighed i sig selv

Det er svært ikke at blive imponeret over de fine og detaljeprægede værelser. Skal du bo i et af dem med direkte adgang til den lange swimmingpool, der snor sig rundt om det paladslignende hotel? Du kan også deltage i en yoga time på en af hotellers pavilloner med fantastisk flot udsigt, lære folkedans eller deltage i et madlavningskursus og dykke ned i den indiske madkultur sammen med hotellet dygtige kokke. Sejl en tur tværs over søen til selve byen, hvor et fascinerende miks af arkitektur, dyttende tuk-tuks, duftende markeder og indiske kvinders farverige sarier præger gadebilledet eller nyd roen på søen i en træbåd, et glas vin, udsigten og hinanden. Bryllupsrejsende, livsnydere og hotelentusiaster fra hele verden valfarter hertil, for Udaivilas er en destination i sig selv!

 
 

 

BILLEDER