Oberoi Amarvilas

Det paladslignende Oberoi Amarvilas ligger i en fredelig oase i byen Agra med en afstand på kun 600 meter fra Taj Mahal. Fra værelset, der har stor balkon har du udsigt til det ikoniske mausoleum. Hotellet er af rejsemagasinet Travel + Leisure i 2018 blevet kåret til Indiens bedste hotel. Fuldt fortjent, for Amarvilas ér en helt særlig hoteloplevelse.

 
 
020-The Oberoi Amarvilas, Agra - Exterior.jpg
 
 

 
 

DERFOR SKAL DU BESØGE
OBEROI AMARVILAS:

1. Taj Mahal i baghaven

Et af de helt store højdepunkter på din rejse til Indien venter på dig: Solopgang over Taj Mahal! Efter en let snack og en kop friskbrygget kaffe i hotellets lobby, bliver du hentet og kørt til Taj Mahal. Glæd dig til øjeblikket, hvor solens første stråler kaster sit lys over den enorme bygning, der med rette er ét af verdens syv vidundere.

2. Spetakulært luksuspalads

Du vil ikke få problemer med at få dagene til at gå på det luksuriøse hotel, der er udformet som et stort palads og straks leder tankerne tilbage til Mughalimperiet. Værelserne er rummelige, serviceniveauet er højt, og alt er gennemført ned til mindste detalje. Nyd roen, hop i hotellets swimmingpool, forkæl dig selv med en spaoplevelse eller i en af de smagsfyldte restauranter.

 
 

 

BILLEDER