Cart 0
 

maldiverne

 
GLM_Crusoe Residence Exterior with hammock.jpg
 
 

REJSER TIL MALDIVERNE

Rejs til Maldiverne, hvor turkisblåt hav, svajende kokospalmer og kridhvide sandstrande skaber rammerne for uforglemmelige bounty-oplevelser. Maldiverne byder – bogstaveligt talt – på et hav af muligheder for at se fisk, delfiner og skildpadder på åbent hav og koraller i alle regnbuens farver, nyde en privat middag med fødderne i sandet eller bare nyde synet af verdens smukkeste strande.

 

1200 ØER I PARADIS

Maldiverne er kendt for de blå laguner og hvide sandbanker, der strækker sig over 800 km fra nord til syd og 120 km fra øst til vest. Her ligger øerne som små perler på en snor fordelt på 26 atoller, som er opstået ved, at vulkaner er sunket i havet. Det har efterladt revet, der senere har dannet cirkler af helt små øer. Cirka 200 øer er beboede, 150 øer er luksusresorts, mens de resterende øer er ubeboede.  

SMÅ ØER - MANGE MULIGHEDER

Størrelsen på Maldivernes øer varierer naturligvis, men én ting har øerne til fælles; de er små og helt flade, og nogle af dem kan du gå rundt om på blot fem minutter. Alligevel er aktivitetsmulighederne uendelige. Lad dagene gå med delfin- eller hvalsafari på åbent hav, fisketure, dykning og snorkling, hvor du foruden farverige fisk kan opleve hajer, stingrays, mantarays og havskildpadder eller prøv vandsportsaktiviteter som eksempelvis vandscooter, vandski, paddleboard og kajak.  

ØERNE ER IKKE ENS

Øerne på Maldiverne er hver især helt fantastiske, og ethvert billede derfra er postkortvenligt, men øerne er meget forskellige. Mens nogle har børnefamilierne i fokus, er andre indbegrebet af honeymoon-stemning. Nogle resorts har over 300 villaer og mere end ti restauranter. Andre resorts har kun 30 villaer og to restauranter. Visse resorts egner sig bedre til snorkling og dykning, mens andre egner sig bedst, hvis du går op i stemning og gastronomi i verdensklasse. Nogle øer har strandvillaer, mens andre kun har water villaer. Skal din villa have udsigt til solnedgangen fra terrassen? Skal du bo på dét resort, der har det bedste husrev, og kan det bedst betale sig at have alle måltider inkluderet? Fortæl os om dine præferencer, så vi kan tilrettelægge dit livs bedste rejse. Hos Rejselyst har vi selv besøgt øerne, som vi udbyder og kender stederne til mindste detalje. Vi er først tilfredse, når du får lige præcis den Maldiverne-rejse, som du drømmer om.  
 
 

 
 

REJSEFORSLAG

 
 
 

 
 

UDVALGTE ØER OG HOTELLER

 
 

Thoddoo Island

Vil du dase på den kridhvide standstrand på øen, hvor du ankommer som gæst og forlader som ven? Så bør du besøge Thoddoo Island, som er vores suverænt mest solgte destination!

 
 
 

Kuramathi Maldives

Kuramathi er med sin længde på 1800 meter relativ stor sammenlignet med andre maldiviske øer. Her er over 300 villaer fordelt på intet mindre end 11 forskellige værelseskategorier, 12 restauranter og et meget bredt udvalg af aktiviteter.

 
 
 

kandolhu

Kandolhu er muligvis Maldivernes bedste gemmested. Foran dig venter et ophold på en af Maldivernes mindste øer, der omkranses af et fantastisk husrev og kun måler 150 x 200 meter. Det er tid til at smide skoene og nyde tosomheden.

 
 

 
006-translator.png

sprog

Dhivehi

007-passport-card.png

visum

Nej

001-sun.png

Klima

27-33 grader

003-capitol-building.png

Hovedstad

Malé

004-group.png

indbyggere

+300.000

 
010-pray.png

Religion

Islam

002-clock.png

tidsforskel

Sommertid +3 timer, Vintertid +4 timer

008-line-chart.png

kontinent

Asien

002-money.png

Valuta

Maldiviske Rufiyaa & USD

005-worker-of-construction-working-with-a-shovel-beside-material-pile.png

Beskæftigelse

Fiskeri & turisme