Maafushivaru

Maafushivaru byder på ren afslapning, og øens lille størrelse betyder, at der er fred og ro. Fornemmelsen af at være de eneste gæster fås nemt her. Og er det ikke præcis den følelse, du ønsker at have på Maldiverne?

 
 
maafushivaru-aerial-001 kopi.jpg
 
 

 
 

DERFOR SKAL DU BESØGE
MAAFUSHIVARU:

1. Snorkling on point

Hop i havet direkte fra stranden eller fra jeres villa over havet, hvorfra du kan snorkle langs øens husrev. Her boltrer babyhajer og farverige fisk sig i massevis, og der er rig mulighed for at spotte én af de kæmpestore stingrays, der – ifølge øens personale – har bosat sig permanent få meter fra strandkanten.

2. Robinson Crusoe vibes

Har man først sat sine fødder på Maafushivaru, er det svært at forestille sig, at det overhovedet kan blive mere isoleret og idyllisk. Men det kan det. Få minutters sejlads fra Maafushivaru ligger Lonubo, som er en lille, ubeboet ø. Bounty-effekten er i top, og man tror næsten ikke sine egne øjne, når man stiger af båden og går i land på Lonubo – ofte som de eneste gæster. Resortet tilbyder gratis transport til og fra Lonubo, som udelukkende er forbeholdt gæster på Maafushivaru. 100 % garanti for at få en vaskeægte Robinson Crusoe fornemmelse!

 
 

 
 

FRA 23.250 KR. PR. PERSON VED 2 REJSENDE

Inkl. fly tur/retur, 7 overnatninger med helpension og vandfly tur/retur

 
 

 

BILLEDER