Kuramathi Maldives

Honeymoon, ferie med børnene eller noget helt tredje? Bungalow på stranden eller luksusvilla på pæle over havet med egen swimming pool? Med hele 11 villakategorier i forskellige prisklasser kan vi altid finde den, der passer til dig. Kuramathi Maldives har noget for enhver, hvor overdådig luksus er fællesnævner.

 
 
Kuramathi_264_Sunset kopi.jpg
 
 

 
 

DERFOR SKAL DU BESØGE
KURAMATHI MALDIVES:

1. En ferie med det HELE

Kuramathi er med sin længde på 1800 meter relativ stor sammenlignet med andre maldiviske øer. Her er over 300 villaer fordelt på intet mindre end 11 forskellige værelseskategorier, 12 restauranter og et bredt udvalg af aktiviteter. Et ophold på Kuramathi inkluderer altid basic all inclusive, så du skal ikke bekymre dig om noget. Med Rejselyst har du desuden to udflugter inkluderet.

2. Oplevelser for alle

Kuramathi er populært for familier både med og uden børn. For børnene er der badevenlige strande, børneklub- og pool. Til større familier eller vennepar anbefaler vi øens helt nye ”Two Bedroom Beach Houses” på 205 m2. Hytterne ligger helt ud til vandet og har med to store etager plads til seks personer. Etagerne er adskilte, så der stadig er masser af privatliv.

3. MASSER AF Aktiviteter

Øen tilbyder et varieret udvalg af aktiviteter. Benyt de mange sportsfaciliteter, prøv kræfter med vandsport, forkæl dig selv med en spabehandling eller hop i havet og udforsk koralrevet langs øen. Er du til dykning? Få minutters sejlads fra Kuramathi ligger et af Maldivernes bedste dykkerspots med mulighed for at se hammerhajer. Glem heller ikke at besøge den smukke sandtange, der ligger helt oppe i den ene ende af øen. Der er stor sandsynlighed for, at du får dit bedste feriebillede her!

 
 

 
 

FRA 19.850 KR. PR. PERSON VED 2 REJSENDE

Inkl. fly tur/retur, 7 overnatninger med all inclusive, speedbådstransfer og to udflugter

 
 

 

BILLEDER