Kelebek Cave Hotel

Midt i den lille by, Göreme, ligget ét af Kappadokiens ældste og samtidig mest ikoniske hoteller, Kelebek Cave Hotel. Alle hotelværelser er indhugget i klippesten med en finurlig indretning og interiør af tyrkiske, håndlavede møbler.

 
 
f66f8b2dae58b90b26e1858dca2b68a1_largeThumb kopi.jpg
 
 

 
 

DERFOR SKAL DU BESØGE
KELEBEK CAVE HOTEL:

1. Karismatisk ejer

Lad os starte med ejeren. Ifølge de lokale i området er han et stykke historie i sig selv. Hvis du siger ”Kelebek Ali” i Kappadokien, så er ingen i tvivl om, hvem det er. Ali Yavuz ejer og har i mange år drevet hotellet, som var ét af de første af sin slags og siden har været et lysende ikon for Kappadokiens historiske hoteller. Han holder selv til på hotellet til dagligt og er kompromisløs, når det kommer til at give sine gæster en god oplevelse. Det er du heller ikke i tvivl om, når du besøger Kelebek Cave Hotel.

2. Centralt beliggende

Hotellet ligger midt i Göreme, som er Kappadokiens største by. Her finder du et bredt udvalg af spisesteder og aktiviteter, og byen er ikke større, end at man kan komme rundt til fods. Få minutters gang fra hotellet ligger søsterhotellet, Sultan Cave Suites. Fra terrassen finder du udsigten, der muligvis er områdets mest fotograferede. Se solen gå ned og få feriens bedste billede, inden du kaster dig over lokale specialiteter i restauranten Seten Anatolian Restaurant, som med god grund er byens mest besøgte. Husk at bestille bord på forhånd!

3. Organic Breakfast

Tilbage til Kelebek Ali igen. Han var nemlig farmer, inden han blev hotelejer. I dag har han stadig en farm uden for Göreme, og han arrangerer nu udflugter dertil for hotellets gæster. Glæd dig til en tur, der starter i en traktordrevet trævogn, som transporterer dig gennem det smukke landskab til Valley of the Kings. Her serveres tyrkisk morgenmad med alt, hvad hjertet begærer. Alle retter er selvfølgelig hjemmelavede og består kun af råvarer, som dyrkes på farmen. Du har altid en morgenmadsudflugt til farmen inkluderet, når du bor på Kelebek Cave Hotel.

 
 

 

FRA 7.800 KR. PR. PERSON VED 2 REJSENDE

Inkl. fly tur/retur, 7 overnatninger med morgenmad, transfer og en udflugt

 

 

BILLEDER