Cart 0
 

Indien

 
sourabh-nilakhe-621560-unsplash.jpg
 
 

REJSER TIL INDIEN

Det er farverigt, fascinerende og fyldt med oplevelser - det er Indien! Velkommen til landet, hvor du bliver bombarderet med sanseindtryk fra det øjeblik, du stiger ud af flyet, og indtil du forlader landet igen. Indien sprudler af kultur og historie, kontraster og venlige smil. Lokale, cykeltaxaer, dyttende biler og hellige køer, der alle forsøger at bane sig vej igennem de charmerende byer, hvor der findes alt fra oldgamle bygninger til topmoderne skyskrabere.

 
 
 

INCREDIBLE INDIA

Landet, der er intet mindre end 73 gange så stort som Danmark, er én stor eksplosion af oplevelser og indtryk, der vækker alle sanser. Det er med andre ord ingen overdrivelse, når Indien brander sig selv med sloganet ’Incredible India’. Glæd dig til at besøge det pulserende land, der kan tage pusten fra selv den mest rejselystne.  

RAJASTHAN OG DEN GYLDNE TREKANT

Med store lande følger store oplevelser. Tag på rundrejse gennem den magiske Rajasthan-ørken og oplev Den Gyldne Trekant. Begynd turen i New Delhi med en guidet rickshawtur gennem byens hektiske handelsområde, Old Delhi, hvor alt fra tøj og krydderier til dyre geder er til salg. Fortsæt til Agra og oplev vidunderet Taj Mahal. Besøg også Jaipur, der er Rajasthans hovedstad og til dagligt kaldes den lyserøde by, fordi bygningerne som symbol på gæstfrihed i 1876 blev malet lyserøde, da prinsen af Wales aflagde byen et besøg. Træk stikket og nyd stilheden nogle dage i Udaipur, inden rejsen slutter med begivenheds –og indtryksrige udflugter i mega-byen Mumbai.  
 
 

 
 

UDVALGTE HOTELLER

 
 

Oberoi Udaivilas

Midt i Nordindiens smukke ørkenstat Rajasthan finder du det majestætiske Oberoi Udaivilas. Hotellet ligger i fredelige omgivelser med udsigt til glitrende vand og grønne arealer. Hotellets indiske arkitektur er inspireret af Rajasthans øvrige paladser og opført på 200 år gamle jagtmarker.

 
 
 

Oberoi Amarvilas

Oberoi Amarvilas ligger i en fredelig oase i byen Agra med en afstand på kun 600 meter fra Taj Mahal. Her kan du bo på et værelse med stor balkon og udsigt til det ikoniske mausoleum. Hotellet er af rejsemagasinet Travel + Leisure i 2018 blevet kåret til Indiens bedste hotel. Fuldt fortjent, for Amervilas er en helt særlig hoteloplevelse.

 
 
 
006-translator.png

sprog

Hindi & engelsk

007-passport-card.png

visum

Ja

001-sun.png

Klima

25-40 grader

003-capitol-building.png

Hovedstad

New Delhi

004-group.png

indbyggere

+1,3 mia.

 
010-pray.png

Religion

Hinduisme

002-clock.png

tidsforskel

Sommertid +3,5 timer, Vintertid +4,5 timer

001-worldwide.png

kontinent

Asien

002-money.png

valuta

Indiske Rupees

005-worker-of-construction-working-with-a-shovel-beside-material-pile.png

Beskæftigelse

Landbrug