high season pool villa & spa

Få meter fra den hvide sandstrand med turkisblåt vand finder du ét af Siambugtens bedste hoteller, High Season Pool Villa & Spa. Det rolige og miljøvenlige hotel har 41 poolvillaer, der alle ligger gemt ad små stier blandt hyggeligt og frodigt buskads. Her lander du i et stemningsfuldt, grønt og velbevaret hjørne af Thailand!

 
 
HS forside.jpg
 
 

 
 

DERFOR SKAL DU BESØGE
HIGH SEASON POOL VILLA & SPA
:

1. Klong Chao Beach

Det tager ikke mange sekunder at gå fra villaen eller restauranten og ned på hotellets strand, Klong Chao, der afgjort er én af Thailands bedste og mest badevenlige strande. Vandet er blåt og krystalklart, sandet er silkeblødt, og så er det ikke usædvanligt, at du er alene på stranden. Hvis du kan nænne at forlade stranden, finder du desuden både et lækkert poolområde, spa, fitnesscenter og vandsportsfaciliteter. Snyd ikke dig selv for en tur i kajak på havet eller gennem øens smalle laguner.

2. Bird Nest

Intet ophold på High Season Pool Villa & Spa uden et besøg i Bird Nesten. En hyggelig krog i trætoppene møbleret med bløde puder. Få din middag serveret her og nyd en kølig drink til synet af solen, der ved solnedgang maler himlen orange, inden den går ned i horisonten.

 
 

 
 

FRA 18.950 KR. PR. PERSON VED 2 REJSENDE

Inkl. fly tur/retur, 7 overnatninger med morgenmad og transfer

 
 

 

BILLEDER