conrad Maldives rangali island

Conrad Rangali sætter standarden tårnhøjt, og med adskillelige gourmetrestauranter, verdens første undervandsrestaurant og nu også verdens første undervandsvilla lever resortet til fulde op til ry for altid at gå forrest, når det kommer til at skabe unikke oplevelser for sine gæster. Du kan se frem til gastronomi, æstetiske oplevelser og spa i verdensklasse.

 
 
CONRAD MALDIVES_Sunset Grill_Day_credit Justin Nicholas- hi-res (3).jpg
 
 

 
 

DERFOR SKAL DU BESØGE
CONRAD MALDIVES RANGALI

1. Madoplevelser i fokus

Intet mindre end 12 restauranter finder du på Conrad. Og det er lige netop dét, de er specialister i – gourmetoplevelser. Der sættes en ære i at imponere gæsterne med oplevelser, hvor mad og omgivelser går op i en højere enhed, og med to underjordiske vinkældre, japansk 10-retters menu på stranden og frisk hummer under åben himmel er der kulinariske oplevelser nok til hele ferien for selv den mest madkræsne. I 2005 markerede Conrad sig på den internationale scene med åbningen af intet mindre end verdens første undervandsrestaurant, Ithaa, der ligger fem meter under havoverfladen. Vælg mellem morgenchampagne, frokost eller aftensmad – uanset hvad er du garanteret en fortryllende once-in-a-lifetime-oplevelse!

2. To øer, ét resort

Conrad består af øerne ’main island’ og ’quiet island’, som er forbundet af en 800 meter lang gangbro. Main island har både store strandbungalows og water willas, og det er her, de fleste faciliteter ligger. Quiet island består kun af water villaer og nogle få restauranter. Main island er ideel for alle, mens quiet island primært tiltrækker par og nygifte honeymoons. Snyd ikke dig selv for en gåtur over broen om aftenen, hvor enorme manta rays ofte svømmer rundt lige under!

3. Vandsportsaktiviteter

Resortet har bogstavelig talt et hav af muligheder for vandsport og aktiviteter på de turkisblå bølger. Det engagerede og professionelle personale i vandsportscenteret har prøvet enhver aktivitet og kender mulighederne ned til mindste detalje. Vælg bl.a. mellem paddleboards, water skiing, glass bottom boat, catamaran sailing, jet ski, kayaking, knee borarding, x-jetblade, inflatables, seabob, paddle boating, windsurfing, x-jetpack, wake skating, shipwrecks. Mulighederne er uendelige, og både børn og voksne er sikret adrenalinprægede og uforglemmelige oplevelser på havet.

 
 

 
 

FRA 27.450 KR. PR. PERSON VED 2 REJSENDE

Inkl. fly tur/retur, 7 overnatninger med halvpension og transfer med vandfly

 
 

 

BILLEDER