Anantara Al Baleed Resort

Velkommen til det bedste hotel i det sydlige Oman! Tæt på byen Salalah finder du det stilfulde og elegante Anantara Al Baleed Resort, som danner de perfekte rammer for badeferie i fredfyldte omgivelser.

 
 
3. One Bedroom Beach Pool Villa Bedroom Exterior.jpg
 
 

 
 

DERFOR SKAL DU BESØGE
ANANTARA AL BALEED RESORT:

1. Moderne luksus indpakket i arabisk stil

Anantara Al Baleed er topmoderne, spritnyt og slog i 2016 dørene op. Hotellet har masser af atmosfære, og den omanske stil skinner igennem overalt med varme farver og enkelt design.

2. Ideel afslutning på rundrejsen

Hvad enten du vil slutte din rundrejse i Oman med afslapning eller blot ønsker at holde badeferie med stil, så er Anantara al Baleed et ideelt valg. Læn dig tilbage og lad dagene gå med gåture langs den øde sandstrand, udflugter, tennis og badminton, spabehandlinger og rendyrket afslapning ved hotellets 44 meter lange infinity-pool.

3. Kulinariske oplevelser

Madoplevelserne er uden tvivl en stor del af opholdet på Anantara Al Baleed. Start dagen med en morgenmadsbrunch ud over det sædvanlige i hotellets hovedrestaurant, Sakalan. Besøg Al Mina, hvor du kan dykke ned i et menukort med middelhavsinspirerede retter. Prøv også den asiatiske restaurant, Mekong, der hver aften serverer overdådige retter med rødder i det thailandske, vietnamesiske og kinesiske køkken.

Marhaba!

 
 

 

FRA 15.750 KR. PR. PERSON VED 2 REJSENDE

Inkl. fly tur/retur, 7 overnatninger, transfer og halvpension

 

 

BILLEDER